Περίοδος ξανά ή κάτι άλλο; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
20:10
8/11/2013

Περίοδος ξανά ή κάτι άλλο;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
katy

Αφότου ήρθα σε επαφή με το αγόρι μου έχω μεγάλη ροή αίματος και κατά την ούρηση πονάω. Το θέμα είναι πως πριν 3 μέρες τελείωσε η περίοδος...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία καλησπέρα!! :)
Είμαι 20 χρονών και θα ήθελα τη γνώμη σου για ένα θέμα που μου προέκυψε πρώτη φορά σήμερα. Εδώ και πάνω από 2 χρόνια έχω ολοκληρωμένη σχέση. Σήμερα αφότου ήρθα σε επαφή με το αγόρι μου έχω μεγάλη ροή αίματος και κατά την ούρηση πονάω. Το θέμα είναι πως πριν 3 μέρες τελείωσε η περίοδος μου και την επόμενη είχαμε ξαναβρεθεί σεξουαλικά αλλά δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα. Θα μου δίνατε μεγάλη χαρά αν απαντούσατε το συντομότερο γιατί ανησυχώ! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοπέλα μου, δεν λέω ν' ανησυχήσεις, αλλά το αίμα μετά τη σεξουαλική επαφή κι εφόσον σου έχει τελειώσει η περίοδος, δεν είναι καλό σημάδι.

Βέβαια, καθώς μου λες ότι πονάς κατά την ούρηση, το πρώτο που πρέπει να διαπιστώσεις είναι αν προέρχεται από τον κόλπο ή από την ουρήθρα σου, γιατί δεν είναι πάντα ξεκάθαρο. Βλέπεις είναι πιθανόν να έχεις κάποια ουρολοίμωξη και γι' αυτό να παρουσιάζεις αυτά τα συμπτώματα.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον γιατρό άμεσα για να κάνεις τις απαραίτητες εξετάσεις και να πάρεις θεραπεία.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ