Παράξενα υγρά | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
14:26
24/1/2014

Παράξενα υγρά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Μαρία 200890

Αποφάσισα με τον άντρα μου να κάνουμε παιδί κ κάναμε ελεύθερα σεξ. Aπό τότε έχω κάποια "μπλε"... υγρά 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Eίμαι παντρεμένη 7 μήνες, είμαι 23 χρόνων, κάπου στα 60kg, 1.50cm κ αποφάσισα με τον άντρα μου να κάνουμε παιδί κ κάναμε ελεύθερα σεξ. Aπό τότε έχω κάποια "μπλε" υγρά κ έχω πανικοβληθεί γιατί μου συμβαίνει αυτό;
Δεν έχω Πολυκυστικές Ωοθήκες. Περιμένω απάντηση σας. Ευχαριστώ πολύ.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαρία μου, το χρωματιστά υγρά είναι δείγμα γυναικολογικής μόλυνσης που πιθανότατα να οφείλεται σε βακτηριδιακή κολπίτιδα (γνωστή και ως αιμόφιλος του κόλπου, ή gardnerella), ή αλλιώς σε τριχομονάδες. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι κάτι για να σε ανησυχήσει, αφού όλες οι κολπίτιδες θεραπεύονται σχετικά εύκολα, με χάπια και κολπικά υπόθετα.

Ωστόσο, όποια κι αν είναι η αιτία της κολπίτιδας θα πρέπει να τη θεραπεύσεις άμεσα, γιατί όσο την αφήνεις αθεράπευτη μπορεί να εμποδίσει τον στόχο σου να μείνεις έγκυος.

Κάνε λοιπόν άμεσα μια καλλιέργεια κολπικού υγρού σε μικροβιολογικό εργαστήριο και μετά συμβουλέψου έναν γυναικολόγο για να σου δώσει αγωγή. Αν πρόκειται για τριχομονάδες, ανάλογη αγωγή θα πρέπει να πάρει και ο σύντροφος σου αν, γιατί πρόκειται για σεξουαλικώς μεταδιδόμενη μόλυνση κι αν δεν θεραπευτεί, σίγουρα θα σε ξανακολλήσει.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ