ΠΑΙΔΙ... | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
7:12
31/8/2011

ΠΑΙΔΙ...

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
ΚΟΡΙΝΑ

Θα πρέπει να αποφεύγουμε να πίνουμε αλκοόλ, όπως π.χ. μπύρα, ή να πάρουμε οποιοδήποτε παυσίπονο εφόσον έχουμε ως σκοπό μας να αποκτήσουμε παιδί;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία, καλησπέρα! Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι ότι εδώ και λίγες εβδομάδες που έχω παντρευτεί ξεκινήσαμε να έχουμε σεξουαλικές επαφές με τον σύζυγο μου χωρίς χάπια ή προφυλάξεις. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι το ακόλουθο: θα πρέπει να αποφεύγουμε και εγώ και ο σύζυγος να πίνουμε αλκοόλ, όπως π.χ. μπύρα, ή να πάρουμε οποιοδήποτε παυσίπονο εφόσον έχουμε ως σκοπό μας να αποκτήσουμε παιδί;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Εντάξει, μη γίνεσαι υπερβολική! Εννοείται βέβαια, ότι όσο πιο "καθαρός" είναι ο οργανισμός σας ήδη από την περίοδο της σύλληψης, τόσο καλύτερο είναι, αλλά δεν χρειάζεται να ζείτε και σαν ασκητές. Κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε μεγάλη ψυχολογική πίεση και στους δυο σας, η οποία αφενός θα έβλαπτε τη σχέση σας κι αφετέρου θα σας δημιουργούσε περιττό άγχος το οποίο, ως γνωστόν εμποδίζει τη σύλληψη.

Χαλαρώστε λοιπόν και συνεχίστε τη ζωή σας ως συνήθως. Εφόσον η υγεία σας είναι σε καλή κατάσταση, ένα ποτήρι μπύρα, ή λίγο κρασί δεν βλάπτει (αρκεί να μην γίνεται κατάχρηση), ούτε κι ένα κοινό παυσίπονο (όπως το Depon ή το Panadol) μια φορά στο τόσο, θα σας δημιουργήσει οποιοδήποτε πρόβλημα.

Αν βέβαια αντιμετωπίσετε ή αντιμετωπίζετε ήδη κάποιο πρόβλημα υγείας για το οποίο πρέπει να παίρνετε συστηματικά κάποια φάρμακα, τότε οπωσδήποτε θα πρέπει να έρθετε σε συνεννόηση με τον θεράποντα ιατρό σας, γιατί μπορεί να πρέπει να διακόψετε ή ν' αλλάξετε την συγκεκριμένη αγωγή.

Κατά τα άλλα κάνε ό,τι τραβάει η όρεξη σου και προπαντός μην αγχώνεσαι. Αν το αναπαραγωγικό μας σύστημα ήταν τόσο ευαίσθητο, δεν θα γεννιόταν ούτε ένα φυσιολογικό παιδί σ' αυτόν τον κόσμο.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ