Ουρολοίμωξη; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
18:51
8/2/2013

Ουρολοίμωξη;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ρένα

Ενώ θέλω να ουρήσω δε μου βγαίνει φυσικά, αλλά ζορίζομαι πολύ κι αφού τελειώσω αισθάνομαι πως έχω κι άλλο...

Χαίρεται! Τις τελευταίες μέρες παρατήρησα μία ενόχληση κατά την ούρηση. Ενώ θέλω να ουρήσω δε μου βγαίνει φυσικά, αλλά ζορίζομαι πολύ κι αφού τελειώσω αισθάνομαι πως έχω κι άλλο αλλά δε μου βγαίνει κι ας ζορίζομαι και νιώθω ένα ελαφρύ  τσούξιμο. Υπάρχει περίπτωση να είναι ουρολοίμωξη; Η ποσότητα των ούρων μου είναι φυσιολογική, δεν είναι μερικές σταγόνες και επίσης δεν παρατήρησα καμιά αλλαγή, όπως άλλο χρώμα κλπ. Μπορεί να θεραπευτεί στο σπίτι; Δεν θέλω να πάρω αντιβιοτικά! Πίνω πολύ νερό μήπως και καθαρίσει αλλά φοβάμαι μην χειροτερέψει. Σας παρακαλώ βοηθείστε με! Επείγει! Ευχαριστώ!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ρένα μου, είναι πολύ πιθανόν να έχεις κάποια κυστίτιδα, γιατί αν είχες ουρολοίμωξη θα έκανες και πυρετό. Καλά κάνεις και πίνεις πολύ νερό, αλλά θα μπορούσες να πίνεις και χυμό κράνμπερι ή φραγκοστάφυλο που έχουν σημαντικές αντισηπτικές ιδιότητες και βοηθούν πολύ στις μολύνσεις του ουροποιητικού.

Βέβαια, αν η κατάσταση αυτή συνεχιστεί για περισσότερο από 3-4 μέρες παρά την αυξημένη κατανάλωση υγρών, ή αν σηκώσεις πυρετό, καλό θα ήταν να κάνεις μια καλλιέργεια ούρων και ίσως χρειαστεί να πάρεις αντιβίωση τελικά, γιατί αλλιώς διακινδυνεύεις με επέκταση της μόλυνσης κι αυτό είναι χειρότερο από τα αντιβιοτικά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ