Μύκητες; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
18:35
15/4/2014

Μύκητες;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Μαρίνα

Εξακολουθώ όμως να έχω κάψιμο, και λίγη φαγούρα μέχρι πίσω και στην είσοδο του κόλπου, και από χθες έχω πυκνές λευκές κολπικές εκκρίσεις, σαν κρέμα. 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Γεια σου θεία Λουκία! Έχω ένα πρόβλημα τις τελευταίες 3-4 μέρες. Στην αρχή είχα φαγούρα στην ευαίσθητη περιοχή, που δεν την άντεχα και μετά ερεθισμό. Άλλαξα το σαπούνι που πλένομαι πρόσφατα και είπα μήπως ήταν από αυτό. Οπότε, πήρα ειδικό ήπιο υγρό καθαρισμού, κι έτσι μειώθηκε η φαγούρα. Εξακολουθώ όμως να έχω κάψιμο, και λίγη φαγούρα μέχρι πίσω και στην είσοδο του κόλπου, και ενώ τις προηγούμενες μέρες δεν είχα καθόλου εκκρίσεις -που με παραξένεψε, γιατί συνήθως έχω κάποιες διάφανες κλπ- από χθες έχω πυκνές λευκές κολπικές εκκρίσεις, σαν κρέμα. Ταυτόχρονα, νιώθω ότι πρέπει κάπου να έχει δημιουργηθεί κάποια πληγούλα ή γδαρσιματάκι, εξωτερικά, όχι μέσα στον κόλπο. Ψάχνω από προχθες το γυναικολόγο μου και δεν τον βρίσκω, ελπίζω αύριο να τα καταφέρω επιτέλους... Σκέφτηκα να βάλω αλοιφή για μύκητες, αλλά δεν είμαι σίγουρη... Τι μπορεί να έχω;; Τι με συμβουλεύεις να κάνω;;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαρίνα μου, το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για μύκητες, όπως υποψιάζεσαι. Αν δεν έχεις βρει τον γιατρό σου ακόμα, ζήτα από το φαρμακείο δύο κολπικά υπόθετα μονής δόσης ενάντια στους μύκητες και βάλε από ένα στον κόλπο σου το βράδυ πριν κοιμηθείς με τρεις μέρες διαφορά (π.χ. ένα απόψε κι ένα την Πέμπτη).

Λογικά αυτό θα σε απαλλάξει από το πρόβλημα. Αν βέβαια συνεχίσεις να έχεις ενοχλήσεις και μετά το Πάσχα, θα πρέπει να κάνεις καλλιέργεια κολπικού υγρού και να μιλήσεις οπωσδήποτε με τον γυναικολόγο σου, καθώς κάποιες φορές οι γυναικολογικές μολύνσεις συνυπάρχουν σε συνδυασμό και χρειάζονται πιο εξειδικευμένη θεραπεία.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ