Μολυσματική Τέρμινθος; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
6:46
28/5/2014

Μολυσματική Τέρμινθος;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Γαρυφαλιά

Ο δερματολόγος κατηγορεί εμένα κι ότι το έχω κολλήσει από άλλον και κόλλησα το αγόρι μου ύστερα. 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Καλησπέρα. Το αγόρι μου τον τελευταίο μήνα έβγαλε κάτι σπυράκια κάτω από τον αφαλό. Μετά από επίσκεψη σε δερματολόγο μάθαμε ότι είναι μολυσματική τέρμινθος. Ο δερματολόγος κατηγορεί εμένα κι ότι το έχω κολλήσει από άλλον και κόλλησα το αγόρι μου ύστερα. Υστερα από ψάξιμο "εκεί κάτω" βρήκα ένα σπυράκι άντε δύο που να μοιάζουν με αυτά που είδα και διάβασα στο ίντερνετ. Όμως αυτό το σπυράκι το έχω από τέλη Μαρτίου νομίζω. Αλλά δεν έχει αλλοιωθεί ούτε εξαπλωθεί ούτε τίποτα. Με το αγόρι μου τα χω 5μιση μήνες και πριν τα είχα με άλλον αλλά δεν είχαμε παρατηρήσει ποτέ τίποτα σε αυτόν (στον πρωην μου) εκεί κάτω. Τι να κάνω; Α! τέλη Γενάρη αιμοδότησα και λίγο πριν το πάσχα είχα κάνει και καλλιέργεια ούρων και κολπικών υγρών αλλά όλα ήταν καθαρά. Μπορεί να έχω τέρμινθο αλλά να μην βρέθηκε στις εξετάσεις που κάνουν όταν είσαι αιμοδότης εθελοντής αλλά και στις καλλιέργειες που ανέφερα; Δεν ξέρω τι να πω και στους γονείς του αγοριού μου.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Γαρυφαλιά μου, κακώς ο δερματολόγος κατηγόρησε εσένα. Η μολυσματική τέρμινθος δεν κολλάει μόνο με τη ερωτική επαφή, αλλά και με οποιαδήποτε επαφή του δέρματος με μολυσμένη επιφάνεια (πετσέτες, δανεικά ρούχα, τουαλέτες, πισίνες, κοινόχρηστα ντους κ.λπ.) και αν δεν γνωρίζεις θετικά ότι έχεις κολλήσει από κάποιο συγκεκριμένο άτομο είναι πολύ δύσκολο να μάθεις από πού σου κλήρωσε, μια και μιλάμε για μια αρκετά σπάνια μόλυνση.

Σε κάθε περίπτωση, η μολυσματική τέρμινθος κολλάει μόνο όσο είναι σε έξαρση και αφού περάσει θεραπεύεται πλήρως, κάτι που σημαίνει ότι αν είχες ήδη κάτι τέτοιο θα το είχες προσέξει, χωρίς αμφιβολία κι ότι δεν γίνεται να τον κόλλησες χωρίς να έχεις συμπτώματα η ίδια.

Τώρα, το γεγονός ότι οι εξετάσεις σου δεν έδειξαν κάτι, δεν σημαίνει τίποτα αφού η συγκεκριμένη πάθηση προσβάλει μόνο το δέρμα και δεν ανιχνεύεται στο αίμα ή στα κολπικά υγρά. Ωστόσο, υπάρχει μια πιθανότητα να έχεις κολλήσει εσύ από το αγόρι σου και καλό θα ήταν να εξεταστείς και η ίδια, καθώς αν ισχύει κάτι τέτοιο, όσο γρηγορότερα ακολουθήσεις την ανάλογη θεραπεία, τόσο λιγότερο θα επεκταθεί η βλάβη και τόσο γρηγορότερα θα απαλλαγείς από αυτή.

Τέλος να έχεις υπόψη σου, ότι η μολυσματική τέρμινθος χρειάζεται σχολαστική παρακολούθηση για ένα διάστημα και μετά το τέλος της θεραπείας, αφού αρκεί να σπάσει ένα ξεχασμένο σπυράκι για να ξαναφουντώσει.

Εν κατακλείδι, δεν χρειάζεται να αισθάνεσαι άσχημα για τίποτα, ούτε και να απολογηθείς σε κάποιον. Φρόντισε μόνο να μην κολλήσεις εσύ από το αγόρι σου κι όλα θα πάνε καλά.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ