Μήπως Έχουμε Πρόβλημα; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
13:12
17/4/2015

Μήπως Έχουμε Πρόβλημα;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Παύλος

15 ημέρες τώρα και χωρίς να έχω ξαναξυριστεί τα εξανθηματάκια αυτά είναι ακόμη εκεί! Έχω αρχίσει να φοβάμαι είναι η αλήθεια...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Καλησπέρα και απο εμένα. Πριν 2 εβδομάδες περίπου παρατήρησα στην βάση του πέους μου κάτι σαν μικροσκοπικά σπυράκια. Είναι αρκετούτσικα μπορώ να πω και είναι άσπρα. Στην αρχή υπέθεσα πως θα έχουν ''γυρίσει'' τίποτα τρίχες (λόγω του ξυρίσματος με ξυραφάκι) αλλά 15 ημέρες τώρα και χωρίς να έχω ξαναξυριστεί τα εξανθηματάκια αυτά είναι ακόμη εκεί! Έχω αρχίσει να φοβάμαι είναι η αλήθεια γιατί δεν μπορώ να σκεφθώ τι άλλο μπορεί να είναι!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Παύλο μου, το πιθανότερο είναι να πρόκειται για κάποια μόλυνση που έπαθες από το ξύρισμα. Ωστόσο δεν μπορώ να βάλω και το χέρι μου στη φωτιά. Σε κάθε περίπτωση, ό,τι κι αν είναι αυτά τα σπυράκια θα περάσουν με την κατάλληλη θεραπεία και δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλεσαι.

Φρόντισε απλά να συμβουλευτείς έναν δερματολόγο ή έναν ουρολόγο-ανδρολόγο για να σε εξετάσει και να σου πει τι πρέπει να κάνεις.

Φρόντισε επίσης να θυμάσαι στο εξής ότι κάθε φορά που έχουμε κάποιο ανεξήγητο σύμπτωμα που επιμένει περισσότερο από τρεις ημέρες πρέπει να πηγαίνουμε στον γιατρό κι ας αποδειχτεί ότι δεν χρειαζόταν.  

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ