Μικρές πληγές σαν κοψίματα στο αιδοίο | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
20:41
16/10/2013

Μικρές πληγές σαν κοψίματα στο αιδοίο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Μέλπω

παρατήρησα μικρές πληγές σαν κοψίματα στα χείλη και στον κόλπο. Εν το μεταξύ τα υγρά είναι  πιο παχύρρευστα και λευκά. 

Πριν απο ένα μήνα έκανα Τεστ ΠΑΠ και έδειξε υπόνοια κολπίτιδας, λόγω αυξημένων υγρών. Η γιατρός μου είπε να το παρακολουθήσω και αν δω οτι χειροτερεύει να πάω για εξέταση υγρών. Σήμερα παρατήρησα μικρές πληγές σαν κοψίματα στα χείλη και στον κόλπο. Εν το μεταξύ τα υγρά είναι  πιο παχύρρευστα και λευκά. Ανησυχώ για τις πληγές.Τι μπορεί να είναι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μέλπω μου, δεν τη γλιτώνεις την καλλιέργεια κολπικού υγρού. Προφανώς έχεις κάποια μόλυνση, κατά πάσα πιθανότητα από μύκητες, οι οποίοι προκαλούν αυτά τα συμπτώματα. Επειδή όμως οι γυναικολογικές μολύνσεις μπορεί να συνυπάρχουν (π.χ. μύκητες με τριχομονάδες, ή με χλαμύδια κ.λπ.) η καλλιέργεια είναι απαραίτητη προκειμένου να εντοπιστεί η ακριβής αιτία και να πάρεις το κατάλληλο φάρμακο ή φάρμακα για σένα που θα σου γράψει η γυναικολόγος σου.

Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, αφού όλες αυτές οι καταστάσεις θεραπεύονται σχετικά εύκολα. Μάλιστα, όσο το ταχύτερο αρχίσεις αγωγή τόσο γρηγορότερα κι ευκολότερα θα ξεμπερδέψεις. Άρα αντιμετώπισε το καθαρά πρακτικά και μην το αργείς.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ