Μειωμενα κολπικα υγρα | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
7:04
12/10/2012

Μειωμενα κολπικα υγρα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Σοφια

Κάποια μέρα κατα τι διάρκεια της συνουσίας τέλειωσα και εγω! Όμως μετά από αυτήν την ημέρα δεν βγάζω καθόλου υγρά.

Γεια σας! Ειμαι 16 χρονών. Με το αγόρι μου είμαστε 9 μήνες μαζί και έχουμε ολοκληρώσει! Όλες τις φορές που κάναμε κάτι ερωτικό πάντα έβγαζα άφθονη ποσότητα υγρών! Κάποια μέρα κατα τι διάρκεια της συνουσίας τέλειωσα και εγω! Όμως μετά από αυτήν την ημέρα δεν βγάζω καθόλου υγρά. Και είμαι πολυ στεγνή τον τελευταίο 1 μηνα. Μπορει να φταίει αυτό; Μετά απο μέρες όμως ανακάλυψα πως είχα πάθει ουρολοίμωξη. Υπάρχει περιπτώσει να φταίει αυτο ή μπορεί να έχω κάποιο πρόβλημα; Και επίσης μπορώ να κάνω κάτι;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Σοφάκι μου, ο οργασμός δεν έχει καμιά σχέση με το πρόβλημα σου. Αντίθετα, η ουρολοίμωξη, όπως κι οποιαδήποτε γυναικολογική λοίμωξη έχει. Μάλιστα, αν πήρες αντιβίωση για τη θεραπεία της ουρολοίμωξης, μπορεί να σου προκάλεσε μύκητες, οι οποίοι ευθύνονται για τα μειωμένα κολπικά υγρά.

Αν λοιπόν το πρόβλημα σου δεις ότι επιμένει, καλό θα ήταν να κάνεις καλλιέργεια κολπικού υγρού για να δεις μήπως έχεις προσβληθεί από κάποιο μικροοργανισμό και να λάβεις την ανάλογη θεραπεία.

Γενικότερα, να ξέρεις ότι η έντονη ερωτική δραστηριότητα, λόγω της τριβής που δημιουργείται στην περιοχή μας κάνει πιο επιρρεπείς σε μολύνσεις αυτού του είδους, γι' αυτό και πρέπει να ακολουθούμε σχολαστικά τους κανόνες υγιεινής, δηλαδή να έχουμε πάντα καθαρά χέρια και να πλένουμε εξωτερικά τα γεννητικά μας όργανα πριν και μετά την πράξη με νερό και μαλακό σαπούνι.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ