Μαυρα υγρα στο εσωρουχο | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
6:40
22/9/2014

Μαυρα υγρα στο εσωρουχο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Μαρια

Πριν τρεις μερες εντοπισα στο εσώρουχο μου μαυρα υγρά, με καφεκόκκινο χρωμα που κρατησαν δυο μερες. Σήμερα δεν τα είδα.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία καλησπέρα! Έχω καθυστερηση μια μέρα. Είμαι 17, έχω αρχίσει σεξουαλικες σχέσεις και δεν χρησιμοποιω προφυλακτικά συχνα. Πριν τρεις μερες εντοπισα στο εσώρουχο μου μαυρα υγρά, με καφεκόκκινο χρωμα που κρατησαν δυο μερες. Σήμερα δεν τα είδα.  Τελευταια φόρα εκανα σεξ πριν οκτω μερες, άλλα με προφυλακτικό Σε παρακαλώ πες  μου τι ειναι!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαράκι μου, το πιθανότερο είναι να πρόκειται για αρχή περιόδου αφού αυτό που περιγράφεις είναι αίμα, απλά σε "πηγμένη" μορφή. Ωστόσο, υπάρχει και μια πιο σπάνια περίπτωση να πρόκειται για σύμπτωμα εγκυμοσύνης (από την εμφύτευση του εμβρύου στη μήτρα).

Αφού λοιπόν έχεις καθυστέρηση, κάνε ένα σπιτικό τεστ εγκυμοσύνης για να αποκλείσεις αυτό το ενδεχόμενο. Αν το τεστ είναι αρνητικό και δεν δεις περίοδο σε μια εβδομάδα, ξανακάνε άλλο ένα για να σιγουρευτείς.

Επίσης, αν δεν δεις περίοδο, δεν είσαι έγκυος και το αιματάκι που είδες ξαναφανεί (είτε σκούρο είτε πιο ροζ), κάνε καλλιέργεια κολπικού υγρού γιατί μπορεί αν είναι ένδειξη κάποιας μόλυνσης -σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστείς θεραπεία από γυναικολόγο.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ