Λοιμώδης μονοπυρήνωση | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
6:40
1/7/2011

Λοιμώδης μονοπυρήνωση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
δάφνη

Εδώ και 2 βδομάδες το αγόρι μου έχει λοιμώδη μονοπυρήνωση. Από την αρχή της εκδήλωσης των συμπτωμάτων, είμαστε χώρια... Το θέμα είναι πως αυτό το σκ σκέφτεται να έρθει, όμως φοβάται μην με κολλήσει!

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Γεια σου θεία Λουκία! :) Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι... Εδώ και 2 βδομάδες το αγόρι μου έχει λοιμώδη μονοπυρήνωση. Από την αρχή της εκδήλωσης των συμπτωμάτων, είμαστε χώρια μιας και είμαστε από διαφορετικές πόλεις και σπουδάζουμε μαζί, κι έτσι αυτός γύρισε στο σπίτι του να αναρρώσει. Το θέμα είναι πως αυτό το σκ σκέφτεται να έρθει, όμως φοβάται μην με κολλήσει! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει πολλές μέρες τώρα και την τετάρτη τελειώνει την αντιβίωση! Τι πρέπει ή μάλλον τι δεν πρέπει να κάνουμε όταν είμαστε μαζί για την ασφάλεια και των 2; :)))

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Απ' όσο γνωρίζω δεν υπάρχει κάτι να κάνεις για να μην κολλήσεις, γιατί θα είχες κολλήσει ήδη κατά την περίοδο της εκκόλαψης της ασθένειας που διαρκεί τέσσερις εβδομάδες από την εκδήλωση των συμπτωμάτων, δηλαδή τότε που ήσασταν μαζί. Για εκείνον ούτως ή άλλως δεν τίθεται θέμα, αφού δεν κινδυνεύει από σένα.

Εξάλλου παρότι ενοχλητική σε κάποιες περιπτώσεις, η λοιμώδης μονοπυρήνωση δεν είναι τόσο μεταδοτική όσο πιστεύεται, ενώ σε πολλές περιπτώσεις μετάδοσης της είναι πιθανό να μην γίνει καν αντιληπτή. Μάλιστα, μπορεί να την έχεις ήδη περάσει όταν ήσουν μικρή και να μην το ξέρεις, γιατί τα συμπτώματα δεν είναι πάντα τόσο θεαματικά. Πιο συγκεκριμένα, για να ξέρεις, ένα 50% των ανθρώπων έχουν μολυνθεί από λοιμώδη μονοπυρήνωση μέχρι τα 5 τους χρόνια, ενώ το ποσοστό φτάνει το 95% στην ηλικία των 25.

Γι' αυτό πιστεύω ότι δεν πρέπει ν' ανησυχείς. Απόλαυσε την παρέα του αγοριού σου και ξέχνα τις αρρώστιες και τα προληπτικά μέτρα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ