Λευκά υγρά... τι να κάνω; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
5:44
19/7/2012

Λευκά υγρά... τι να κάνω;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ανήσυχη

Εχω παρατηρήσει λευκά, πικτά υγρά στο εσώρουχο μου καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου μου κι έχω αρχίσει να ανησυχώ διότι σκέφτομαι ότι μπορεί να έχω κάποια κολπίτιδα ή κάτι άλλο... 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία θέλω τη συμβουλή σου σε ένα σοβαρό θέμα που αντιμετωπίζω. Είμαι 17 χρονών και τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει λευκά, πικτά υγρά στο εσώρουχο μου καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου μου, όχι μόνο τις μέρες κοντά στην περίοδο. Στην αρχή (πριν 2 μήνες) δεν είχα δώσει σημασία γιατί πέρα από τους λεκέδες, ήταν άοσμα και δεν μου προκαλούσαν κάποια διαταραχή (φαγούρα, τσούξιμο κλπ), αλλά τώρα έχω αρχίσει να ανησυχώ διότι σκέφτομαι ότι μπορεί να έχω κάποια κολπίτιδα ή κάτι άλλο (;) Και όλη την ανησυχία έρχεται να ενισχύσει η σκέψη ότι μπορεί να οφείλεται σε κάποιο απο τους παρακάτω λόγους: πρώτον, μια παρολίγο σεξουαλική επαφή με το φίλο μου, ο οποίος σε κάποια φάση πήγε να μπει μέσα μου χωρίς προφύλαξη και παρόλο που τον εμπόδισα, το πέος του μπήκε ελάχιστα μέσα μου ενώ υπήρχαν αρκετά προσπερματικά υγρά. Δεύτερον, έχει τύχει κάποιες φορές ενώ βάζει δάχτυλο στον πρωκτό μου, να βάζει το ίδιο και στον κόλπο μου μετά. Τρίτον, κάποιες φορές έχω επιχειρήσει να αποτριχώσω την ευαίσθητη περιοχή με αποτριχωτικές κρέμες, και αυτές κατά λάθος να έρθουν σε επαφή πιθανόν με το αιδοίο ή και τον κόλπο εξωτερικά. Δεν ξέρω τι να κάνω και μου έχει προκαλέσει πάρα πολύ αγχος, γιατι εκτός των άλλων αυτην την περίοδο δεν έχω καθόλου χρήματα για να επισκεφτώ γυναικολόγο. Υπάρχει κάποια άλλη λύση να δω άμεσα τι έχω μέσω της υγείας που παρέχει το δημόσιο, όποια κι αν είναι αυτη; Σε παρακαλώ μπορείς να μου δώσεις κάποια συμβουλη;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κορίτσι μου σίγουρα πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς γυναικολόγο και να κάνεις καλλιέργεια κολπικού υγρού γιατί τα υγρά που βλέπεις μπορεί να οφείλονται σε διάφορες αιτίες, οι οποίες είναι άμεσα συνδεδεμένες με τα ερωτικά παιχνίδια που κάνεις με τον φίλο σου.

Ιδιαίτερα το να σου βάζει δάχτυλο στον πρωκτό και μετά στον κόλπο είναι εντελώς λάθος και αρκεί από μόνο του για να σου προκαλέσει μόλυνση, γι' αυτό και δεν πρέπει να τον ξαναφήσεις να κάνει κάτι τέτοιο.

Γενικώς, οτιδήποτε εισέρχεται στον πρωκτό, απαγορεύεται να μπαίνει αμέσως μετά στον κόλπο χωρίς να έχει πλυθεί προσεκτικά με χλιαρό νερό και σαπούνι κι αυτό ισχύει είτε για τα δάχτυλα, είτε για το πέος, είτε για οποιοδήποτε αντικείμενο.

Όσο για το ότι δεν έχεις τα χρήματα για να διαθέσεις σε ιδιωτικούς γιατρούς δεν πρέπει να σε πτοεί, αφού σίγουρα μπορείς να επωφεληθείς από τις υπηρεσίες των δημόσιων φορέων υγείας που διαθέτουν μικροβιολογικό και γυναικολογικό τμήμα, με ελάχιστο κόστος.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ