Ξαφνικη αιμορραγια | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
14:38
4/11/2011

Ξαφνικη αιμορραγια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Αντα

Ξαφνικά λοιπόν κι ενώ δεν είχα καθόλου αίμα, σηκώνομαι κ άρχισε αιμοραγία... σε σημείο που γέμισα ως τις γάμπες αίματα, ενώ δεν είχα τρόπο να το σταματήσω!!

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία μου καλησπέρα! Θέλω μια συμβουλή κι από σένα πριν αρχίσω να τρέχω σε γιατρούς. Λοιπόν χθές ήταν η 3η μέρα της περιόδου μου η οποία σε γενικές γραμμές έρχεται στην ώρα της κ η αιμοραγία δεν είναι τόσο τραγική... Χθες όμως ενώ καθόμουν ένιωσα να έχει λερωθεί το παντελόνι μου. Ξαφνικά λοιπόν κι ενώ δεν είχα καθόλου αίμα, σηκώνομαι κ άρχισε αιμοραγία... σε σημείο που γέμισα ως τις γάμπες αίματα, ενώ δεν είχα τρόπο να το σταματήσω!! Αυτό κράτησε περίπου 20 λεπτά κ τρόμαξα πάρα πολύ, γιατί στα 10 χρόνια που μου έχει έρθει περίοδος αυτό δεν είχε ξανασυμβεί (φαντάσου ότι άλλαξα 4 φορές μέσα σε μία ώρα). Έχω πάει σε γυναικολόγο πολλές φορές κ δεν είχε βρει κάποιο πρόβλημα παλαιότερα. Μήπως πρέπει λοιπόν να ξαναπάω μετά από αυτό ή να το θεωρήσω τυχαίο γεγονός;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αν η περίοδος σου διαρκέσει και τελειώσει κανονικά, δεν νομίζω ότι θα πρέπει ν' ανησυχήσεις. Συνήθως, μεγαλώνοντας, συμβαίνει ν' αλλάζει λίγο η μορφή, η διάρκεια και η ποσότητα της περιόδου μας, χωρίς να είναι σημάδι κάποιας ανωμαλίας. Πιθανόν μάλιστα στην περίπτωση σου, να καθόσουν με τέτοιο τρόπο που να είχε συσσωρευτεί αίμα στον κόλπο σου κι έτσι όταν σηκώθηκες άρχισε να βγαίνει όλο μαζί, γι' αυτό και ήταν τόσο άφθονο.

Περίμενε λοιπόν μέχρι και την επόμενη περίοδο σου, να δεις πώς θα εξελιχθεί το πράγμα και μην το σκέφτεσαι μέχρι τότε. Η μόνη περίπτωση που θα πρέπει να σ' ανησυχήσει είναι αν εμφανίσεις αιμορραγία στη μέση του κύκλου σου (με εξαίρεση τις ημέρες της ωορρηξίας), αν η περίοδος σου έχει ασυνήθιστα μεγάλη διάρκεια ή αν παρουσιάζεις αιμορραγία μετά το σεξ.

Διαφορετικά, απλά αγνόησε το γεγονός. Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν μικροδιαφορές από τη μια περίοδο στην άλλη.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ