Κρανιοεγκεφαλική κάκωση; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
20:04
19/6/2013

Κρανιοεγκεφαλική κάκωση;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Κατερίνα

Εκλαιγα και χτύπησα μέσα στην απελπισία μου το πίσω μέρος του κεφαλιού μου 3-4 φορές στον τοίχο. Στις τελευταίες μέρες, λοιπόν, παρουσιάζω κάποια περίεργα συμπτώματα...

Θεία Λουκία γειά σου! Λοιπόν, εχθές είχα νευριάσει πάρα πολύ και έκλαιγα κιόλας και για να ξεσπάσω από βλακεία μου χτύπησα με τα χέρια μου μερικές φορές το κεφάλι μου (στο μέτωπο και λίγο πιο ψηλά) με αρκετή έως πολλή δύναμη. Επίσης, την Δευτέρα 10 του μηνός πέθανε ο παππούλης μου και έκλαιγα και χτύπησα μέσα στην απελπισία μου το πίσω μέρος του κεφαλιού μου 3-4 φορές στον τοίχο. Στις τελευταίες μέρες, λοιπόν, παρουσιάζω κάποια περίεργα συμπτώματα. Έχω σκοτοδίνη όταν σηκώνομαι από κρεβάτι ή καναπέ ή όταν σκύψω, μουδιάζουν τα άκρα μου, δεν ουρώ και δεν αφοδεύω συχνά και ούτε σε αρκετή ποσότητα σε σχέση με αυτήν που τρώω και πίνω, πονάει το κεφάλι μου, νυστάζω και νιώθω κόπωση συνέχεια (ενώ είμαι υπερβολικά δραστήριος άνθρωπος) και από χθες έχω κάτι μαύρο-μπλε λεκέδες κάτω από τα μάτια μου και σήμερα το πρωί από όταν ξύπνησα παρουσιάζω έντονη ανισοκορία. Ακόμα, τις τελευταίες μέρες έχω έντονη αστάθεια και ανισορροπία. Φοβάμαι για κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Θα ήθελα τη γνώμη σου γιατί οι γονείς μου είναι άνεργοι, ανασφάλιστοι και απένταροι. Μέχρι τώρα μας συντηρούσε ο παππούς μου αλλά τώρα πέθανε και μάλλον θα μετακομίσουμε σε επαρχία για να μπορέσουμε να ζήσουμε. Συγνώμη για τεράστιο μήνυμα και σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κατερίνα μου, το πολύ-πολύ να έχεις πάθει καμιά διάσειση, γιατί είναι σχεδόν αδύνατο να τραυματιστείς τόσο σοβαρά από μόνη σου.

Όμως, για κάθε ενδεχόμενο, το καλύτερο θα ήταν να πας σε κάποιο μεγάλο δημόσιο νοσοκομείο που εφημερεύει και να εξεταστείς από το νευροχειρουργικό τμήμα.

Πέραν αυτού, ελπίζω να έχεις καταλάβει ότι τέτοιες δραματοποιημένες και υπερβολικές αντιδράσεις δεν σε ωφελούν.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ