Κονδυλωματα | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
6:31
12/2/2014

Κονδυλωματα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Λενα

Μολις μου πε ο γυναικολογος μου οτι εχω κονδυλωματα! Δεν εχω παει με αλλον εκτος απ τον αντρα μου...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεια μου, μολις μου πε ο γυναικολογος μου οτι εχω κονδυλωματα! Δεν εχω παει με αλλον εκτος απ τον αντρα μου κι εκεινος επισης ορκιζεται οτι ημουν η πρωτη και τελευταια σχεση του! Πως γινεται αυτο; Και ποια θα ειναι τα επακολουθα της παθησης μου;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Λένα μου, δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις κολλήσει κονδυλώματα χωρίς σεξουαλική επαφή. Μπορεί αυτή η επαφή να μην περιλάμβανε διείσδυση, αλλά αν στο παρελθόν τα γεννητικά σου όργανα είχαν ακουμπήσει στα γεννητικά όργανα κάποιου που είχε κονδυλώματα, τότε προφανώς κόλλησες απ' αυτόν κι απλά εκδηλώθηκαν τώρα, γιατί είναι κάτι που συμβαίνει με αυτού του τύπου τις μολύνσεις, όπως και με τον έρπη. Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για τον σύζυγο σου, σε περίπτωση που είχε προχωρήσει σε προκαταρκτικά με κάποια κοπέλα.

Βλέπεις, το γεγονός ότι ήσουν η πρώτη του σχέση, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ήσουν και η πρώτη κοπέλα που έκανε σεξ, αφού αυτές οι δύο καταστάσεις δεν είναι ταυτόσημες για τους άντρες και καλό θα είναι να το ξεκαθαρίσεις. Άλλωστε, υπάρχουν και οι ιερόδουλες, οι οποίες εξίσου δεν πιάνονται για "σχέση". Όμως τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, διαδίδονται ανεξάρτητα από την συναισθηματική εμπλοκή των εραστών...

Επί του πρακτέου τώρα, εφόσον παραμένεις αφοσιωμένη στον άντρα σου κι εκείνος σε εσένα, τα κονδυλώματα δεν πρόκειται να επηρεάσουν σε κάτι την ερωτική σας ζωή. Αν έχετε κολλήσει ήδη ο ένας τον άλλον, δεν μπορείτε να ξανακολλήσετε τον ίδιο τύπο, αφού ο ιός παραμένει στον οργανισμό, ακόμη κι αν δεν εκδηλώνεται. Απλά καλό θα ήταν να κάνεις τη σχετική θεραπεία (το λέιζερ είναι το καλύτερο σε αυτή την περίπτωση) και να ξεμπερδεύεις.

Επίσης, τρεις μήνες μετά την όποια θεραπεία, θα πρέπει να κάνεις ένα Παπ-τεστ και μετά ξανά από ένα στους έξι μήνες και πάνω στον χρόνο, τα οποία θα πρέπει να βγουν καθαρά για να θεωρείσαι θεραπευμένη.

Μετά απ' αυτό θα συνεχίσεις να κάνεις κανονικά τα Παπ-τεστ σου μια φορά τον χρόνο, όπως όλες και το πιθανότερο είναι ότι δεν θα ξαναέχεις πρόβλημα.

Ωστόσο, αν παρελπίδα κάποιος από τους δυο σας είναι άπιστος, ή αν χωρίσετε και βρεθείτε με άλλους ερωτικούς παρτενέρ, θα πρέπει να προσέχετε πολύ την προφύλαξη σας από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα καθώς υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι κονδυλωμάτων και κανείς δεν μπορεί να σου εξασφαλίσει ότι δεν θα κολλήσεις έναν διαφορετικό από αυτόν που έχεις τώρα.

Σου συστήνω ψυχραιμία και σου εύχομαι περαστικά!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ