Κονδυλωματα | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
6:26
28/9/2012

Κονδυλωματα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Δεσποινα

Σκεφτομαι να κανω αφαιρεση με λεϊζερ αλλα εχω μια απορια! Αν συνεχισω να κανω ελευθερο σεξ με το αγορι μου θα τα ξανακολλησω;

Εχω κολλησει κονδυλωματα απο τη σχεση μου εδω και ενα χρονο. Σκεφτομαι να κανω αφαιρεση με λεϊζερ αλλα εχω μια απορια! Αν συνεχισω να κανω ελευθερο σεξ με το αγορι μου θα τα ξανακολλησω και θα ξαναπρεπει να κανω λεϊζερ; Σε παρακαλω θεια Λουκια απαντησε μου!

 
 
Δεσποινάκι μου, όπως πιθανόν να ξέρεις τα κονδυλώματα διακρίνονται σε διαφορετικούς τύπους και όταν κολλήσεις έναν (ή περισσότερους) απ' αυτούς δεν μπορείς να τον ξανακολλήσεις. Εφόσον λοιπόν έχεις κολλήσει κονδυλώματα από τον σύντροφο σου και κάνεις σεξ αποκλειστικά και μόνο με αυτόν, δεν γίνεται να ξανακολλήσεις τον ίδιο τύπο κονδυλωμάτων, είτε τα αφαιρέσεις με λέιζερ, είτε όχι.
Βέβαια, πρέπει να ξέρεις επίσης ότι το λέιζερ εξαφανίζει μόνο τα ίδια κονδυλώματα από το δέρμα (δηλαδή το σύμπτωμα) και μ' αυτόν τον τρόπο εμποδίζει τη διάδοση τους σε άλλα άτομα. Ωστόσο, ο ιός παραμένει "κρυμμένος" σε λανθάνουσα κατάσταση στον οργανισμό σου, γι' αυτό και τα κονδυλώματα μπορεί να ξαναεμφανιστούν ιδιαίτερα αν ο οργανισμός σου είναι καταπονημένος από άλλες ασθένειες ή στρες. Έτσι, μπορείς να τα αφαιρέσεις τώρα, αλλά κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι δεν θα ξαναβγούν. Παρόλα αυτά είναι καλό να το κάνεις, γιατί όσο τα κονδυλώματα παραμένουν ενεργά μπορεί να κολλήσεις κάποιο άλλο πρόσωπο με το οποίο ίσως έρθεις σε επαφή.
Τέλος, να θυμάσαι ότι το γεγονός ότι έχεις κολλήσει έναν τύπο κονδυλωμάτων δεν σε προστατεύει από το να κολλήσεις άλλους, διαφορετικούς τύπους, γι' αυτό και πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στο μέλλον, σε περίπτωση που χωρίσεις με τον τωρινό σύντροφο σου και αρχίσεις να γνωρίζεις άλλους άντρες. Γι' αυτό και το εμβόλιο ενάντια στον ιό είναι ιδιαίτερα σημαντικό και θα σου πρότεινα να το κάνεις για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, τουλάχιστον όσον αφορά στους ύποπτους τύπους του ιού για καρκίνο.
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ