Κόλπος | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
6:41
17/7/2012

Κόλπος

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Λίλιαν

Δεν έχουμε καταφέρει να ολοκληρώσουμε γτ όσο κ αν σπρώχνει ο φίλος μου δεν μπορεί να μπει μέσα μου κ εγώ πονάω πολύ...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία λουκία κάθε φορά που κάνω προκαταρκτικά με τον φιλο μου είτε μου κάνει στοματικό είτε μου βάζει δάχτυλο μετά τσούζω πολύ για 2-3 μέρες. Επίσης ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να ολοκληρώσουμε γτ όσο κ αν σπρώχνει ο φίλος μου δεν μπορεί να μπει μέσα μου κ εγώ πονάω πολύ... Υπάρχει περίπτωση να εχω κάποιο ανατομικό πρόβλημα;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Δεν ξέρω κορίτσι από εδώ που κάθομαι τι ακριβώς κάνετε και πού βρίσκεται το πρόβλημα. Στις περισσότερες περιπτώσεις ο τόσο έντονος πόνος κατά την απόπειρα της διείσδυσης οφείλεται στην αδεξιότητα του αρσενικού ή και στη νευρικότητα του θηλυκού που την κάνει και σφίγγεται δυσκολεύοντας τα πράγματα.

Δεδομένου όμως ότι νιώθεις τόσο μεγάλη ευαισθησία και με το στοματικό, με βάζει σε υποψίες ότι μπορεί να έχεις κάποια μόλυνση που έχει ερεθίσει τη μικρή σου περιοχή και με κάθε ελάχιστη τριβή η κατάσταση χειροτερεύει.

Άρα λοιπόν -κι επειδή όντως σε κάποιες πολύ σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να υπάρχει και κάποιο ανατομικό θέμα με το είδος του παρθενικού υμένα- πιστεύω ότι το καλύτερο θα ήταν να συμβουλευτείς έναν γυναικολόγο, ο οποίος θα σε εξετάσει κι αφού του εξηγήσεις το πρόβλημα σου, θα σου δώσει τη λύση.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ