Κολπικα υγρα | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
14:28
16/10/2013

Κολπικα υγρα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Βικυ

Εχω εντονα πρασινοκιτρινα υγρα στο εσωρουχο μου που κολλανε πολυ σαν την χαλαουα. Πρεπει να ανησυχω;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεια μου... Τις τελευταιες δυο εβδομαδες εχω εντονα πρασινοκιτρινα υγρα στο εσωρουχο μου που κολλανε πολυ σαν την χαλαουα. Πρεπει να ανησυχω; Εχουν και μια περιεργη οσμη. Τι πρεπει να κανω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Βίκυ μου, δεν χρειάζεται ν' ανησυχήσεις, αλλά σίγουρα πρέπει να κάνεις καλλιέργεια κολπικού υγρού σε μικροβιολογικό εργαστήριο και να ζητήσεις θεραπεία από γυναικολόγο το ταχύτερο δυνατόν, γιατί από την περιγραφή σου καταλαβαίνω πως έχεις προσβληθεί -τουλάχιστον- από τριχομονάδες.

Παρότι δεν πρόκειται για σοβαρή μόλυνση, απαιτεί οπωσδήποτε θεραπεία, γιατί εκτός του ότι είναι ενοχλητική, αν δεν την προσέξεις μπορεί να επηρεάσει μελλοντικά τη γονιμότητα σου.

Επίσης, καθώς πρόκειται για αμιγώς σεξουαλικά μεταδιδόμενη μόλυνση -συνθηματικά λέγεται και το "νόσημα της απιστίας"- θα πρέπει να ενημερώσεις και τον σύντροφο σου, γιατί σίγουρα από εκείνον την κόλλησες κι αν δεν κάνει κι εκείνος θεραπεία, απλά θα σε ξανακολλήσει κι είναι κρίμα να ταλαιπωρείσαι.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ