Κίτρινα υγρά και καθυστέρηση | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
15:57
25/9/2014

Κίτρινα υγρά και καθυστέρηση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Αλεξάνδρα

Όταν κάνω την ανάγκη μου πονάω, έχω γενικά κίτρινα υγρά που δεν μυρίζουν καλά και έχω έντονο πόνο κατά την σεξουαλική επαφή μαζί του. 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Γεια σου Θεία Λουκία,
Με λένε Αλεξάνδρα και είμαι 15 χρονών. Έχω σχέση με ένα αγόρι εδώ και 10 μήνες ο οποίος είναι επίσης 15 χρονών. Έχω ολοκληρώσει μαζί του και είναι ο πρώτος μου. Πέντε φορές έχουμε έρθει σε ερωτική επαφή όλο και όλο. Τον τελευταίο καιρό παρατήρησα ότι έχω πόνους στην αδύνατη περιοχή μου μέσα. Όταν κάνω την ανάγκη μου πονάω, έχω γενικά κίτρινα υγρά που δεν μυρίζουν καλά και έχω έντονο πόνο κατά την σεξουαλική επαφή μαζί του. Αυτές τις μέρες έχω καθυστέρηση. Τι πιστεύεις πως πρέπει να κάνω; 

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Για την καθυστέρηση ισχύει ό,τι λέω πάντα στις κοπέλες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα: κάνε ένα τεστ εγκυμοσύνης! Αν βγει αρνητικό και δεν δεις περίοδο σε μία εβδομάδα, επανάλαβε το για σιγουριά και αν η καθυστέρηση συνεχιστεί περισσότερο από δύο εβδομάδες, επικοινώνησε με έναν γυναικολόγο. Το ίδιο ισχύει φυσικά και στην περίπτωση που είσαι έγκυος.

Τώρα για τα υγρά, ανεξάρτητα από το τεστ, θα πρέπει να κάνεις καλλιέργεια κολπικού υγρού σε μικροβιολογικό και εφόσον δείξει κάτι παθολογικό, να ζητήσεις και πάλι τη γνώμη γυναικολόγου για να σου δώσει θεραπεία.

Όπως μου τα λες, το πιθανότερο είναι να έχεις πάθει κάποιου είδους κοινή μόλυνση και θα πρέπει να τη θεραπεύσεις γιατί μπορεί να προχωρήσει και να σου δημιουργήσει μεγαλύτερο πρόβλημα με τα ούρα, τα νεφρά κ.λπ.
Σε κάθε περίπτωση, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, αφού στις μέρες μας τα περισσότερα προβληματάκια αυτού του είδους θεραπεύονται σχετικά εύκολα και γρήγορα, πόσο μάλλον όταν είσαι σε αποκλειστική ερωτική σχέση με τον πρώτο σου σύντροφο, οπότε δεν υπάρχει και θέμα σεξουαλικώς μεταδιδόμενης μόλυνσης.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ