Καθυστέρηση | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
6:06
24/8/2012

Καθυστέρηση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ελένη

Τελευταία φορά π είχα περίοδο ήταν 1 Ιουλίου. Που μπορεί να οφείλεται η καθυστέρηση;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Γεια σας, ειμ 15 κ μόλις πέρισυ τον Ιούνιο αδιαθετησα για πρώτη φορά... Δν έχω συνάψει ερωτική σχέση με το αγόρι μ αλλά η τελευταία φορά π είχα περίοδο ήταν 1 Ιουλίου. Συνήθως κάθε 27 με 31μέρες μου ερχότανε, αν κ τελευταία ερχόταν μετά από 30 μέρες... Που μπορεί να οφείλεται η καθυστέρηση;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ελένη μου, η καθυστέρηση οφείλεται πάντα σε κάποια ορμονική αλλαγή, είτε αυτή προκαλείται από μια εγκυμοσύνη, είτε από άλλη αιτία. Εφόσον λοιπόν η καθυστέρηση σου ξεπερνάει τις 35 μέρες και έχουμε αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκυμοσύνης, καλό θα ήταν να συμβουλευτείς έναν γυναικολόγο για να σου συστήσει τις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες θα εξακριβώσουν εάν υπάρχει όντως κάποιο πρόβλημα και θα εντοπίσουν την εστία του, ώστε αν χρειάζεται, να βρεθεί και η κατάλληλη θεραπεία.

Γενικότερα, να ξέρεις ότι είναι σημαντικό να ρυθμίσεις την περίοδο σου και να μην αφήνεις αυτά τα θέματα στην τύχη τους.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ