Γυναικολογος | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
16:01
26/8/2011

Γυναικολογος

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
chocolate 15

Μου είπε οτι ο γυναικολογος θα μου κανει ενα απλο chek-up και οτι θα μου βαλει ενα πρασινο υγρο πάνω στην κοιλια μου. Θεια Λουκια, με αυτον τον τροπο μπορεί ο γυναικολογος να δει αν είμαι παρθένα ή όχι;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Ολοκληρωσα πριν απο περιπου ενα μηνα. Η μητερα μου τώρα θέλει να με παει στον γυναικολογο για να ελεγξει λέει αν έχω κύστες... Μου είπε οτι ο γυναικολογος θα μου κανει ενα απλο chek-up και οτι θα μου βαλει ενα πρασινο υγρο πάνω στην κοιλια μου. Θεια Λουκια, με αυτον τον τροπο μπορεί ο γυναικολογος να δει αν είμαι παρθένα ή όχι; Θεία λουκια βοήθεια. Αν το μάθει η μητερα μου δεν θα με αφήσει να τον ξαναδώ. Την αλλη βδομαδα μου εκλεισε ραντεβου. Σε παρακαλω απαντησε μου.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αν κάνεις μόνο υπερηχογράφημα, όπως λέγεται αυτή η εξέταση με το "πράσινο υγρό" δεν φαίνεται αν είσαι παρθένα ή όχι. Αν όμως ο γιατρός σε εξετάσει με ψηλάφηση, όπως είναι η πλήρης γυναικολογική εξέταση, τότε σίγουρα θα το δει. Τώρα για το αν θα το πει στη μητέρα σου ή όχι, είναι άλλη ιστορία.

Σε κάθε περίπτωση, εφόσον έχεις ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις καλό θα ήταν να φροντίσεις να ενημερωθείς για τη λειτουργία του γεννητικών σου οργάνων ώστε να ξέρεις τουλάχιστον τι σου γίνεται.

Γι' αυτό αρκεί να διαβάσεις λοιπόν το άρθρο του WomenOnly, "Μεγάλες Ανακαλύψεις στη Μικρή σου Περιοχή" και μπορεί να πάρεις μερικές ιδέες για το πώς θα ξεπεράσεις τον σκόπελο.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ