Γυναικολογικο προβλημα | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
7:09
20/4/2015

Γυναικολογικο προβλημα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ιωαννα

Μου είπε να παίρνω αντισυλληπτικά χάπια για δυο χρόνια προκειμένου να ρυθμιστεί ο κύκλος μου...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Γεια σου θεία Λουκία! Είμαι 16 ετών και πέρυσι μου ήρθε για πρώτη φορά περίοδος. Δυστυχώς ο κύκλος μου δεν είναι καθόλου σταθερός και για αυτό τον λόγο απευθύνθηκα σε γυναικολόγο. Μου είπε λοιπόν να παίρνω αντισυλληπτικά χάπια για δυο χρόνια προκειμένου να ρυθμιστεί ο κύκλος μου έως τα 18. Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν πιστεύεις ότι είναι αβλαβές να παίρνω αυτά τα χάπια για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα; Μήπως μου δημιουργήσουν πρόβλημα; Να πάρω και την γνώμη άλλου γιατρού; Τι προτείνεις; 

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ιωάννα μου, τα αντισυλληπτικά χάπια είναι απολύτως ασφαλή για μακροχρόνια χρήση -άλλωστε μ' αυτόν τον σκοπό έχουν σχεδιαστεί- και είναι δοκιμασμένα εδώ και πολλές δεκαετίες.

Εφόσον λοιπόν σου τα έχει συνταγογραφήσει ο γιατρός σου, θα πρέπει να τα πάρεις χωρίς κανένα φόβο. Άλλωστε, η θεραπεία με αντισυλληπτικά είναι η καθιερωμένη αντιμετώπιση στα προβλήματα του κύκλου, ενώ ταυτόχρονα σου εξασφαλίζουν και την αντισυλληπτική προστασία που χρειάζεσαι. Άρα το όφελος τους είναι διπλό.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ