Γυναικολογικό; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
8:42
14/6/2014

Γυναικολογικό;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Βάσια

Παρατήρησα λίγο πριν την είσοδο του κόλπου, μεταξύ της ουρήθρας και του κόλπου δηλαδή, κάποια περίεργα κομματάκια κρέατος να προεξέχουν...

Θεία Λουκία γεια σου. Είμαι 24 χρονών και στη ζωή μου μέχρι τώρα είχα μία ολοκληρωμένη σχέση, η οποία έχει τελειώσει εδώ και ένα χρόνο. Ένα μεγάλο λάθος μου είναι ότι ακόμα δεν έχω πάει σε γυναικολόγο για οποιαδήποτε εξέταση. Τον τελευταίο καιρό αισθάνομαι κατά την ούρηση τσούξιμο, και γενικά κατά τη διάρκεια της ημέρας μία φαγούρα στην είσοδο του κόλπου και έτσι αναγνωρίζοντας πως ενδεχομένως έχω κάποιο προβληματάκι είπα για αρχή να κοιταχτώ με καθρεφτάκι. Πέρα από τις ενοχλήσεις, πλέον οι ανησυχίες μου επικεντρώνονται στην ανατομία του αιδοίου μου καθώς παρατήρησα λίγο πριν την είσοδο του κόλπου, μεταξύ της ουρήθρας και του κόλπου δηλαδή, κάποια περίεργα κομματάκια κρέατος να προεξέχουν, σαν πτερύγια ας πούμε. Το θέμα είναι ότι δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που είχα κοιταχτεί εάν ήμουν έτσι καθώς έχει περάσει πολύς καιρός και τότε δεν μου είχε κάνει κάτι εντύπωση. Ξέρω πως πρέπει να απευθυνθώ σε γιατρό και σκοπεύω να το κάνω από βδομάδα, αλλά επειδή μέχρι τότε θα με τρώει το άγχος θα ήθελα να μου πεις κατά πόσο τέτοιες ιδιομορφίες είναι φυσιολογικές ή όχι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και με συγχωρείς για το μεγάλο μήνυμα.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Βάσια μου, νομίζω ότι τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Απ' ότι καταλαβαίνω αυτά τα "πτερύγια" που βλέπεις είναι είτε τα μικρά χείλη του αιδοίου σου, είτε τα υπολείμματα του παρθενικού υμένα σου (αν είναι λίγο πιο μέσα) τα οποία μάλλον είναι απλά ερεθισμένα από την κολπική μόλυνση που έχεις και σου προκαλεί αυτές τις ενοχλήσεις. Περισσότερα μπορείς να μάθεις διαβάζοντας το άρθρο του WomenOnly, "Τα μυστήρια της γυναικείας ανατομίας", στο οποίο μπορείς να μελετήσεις και τα σχετικά σκίτσα.

Κατά τα άλλα, φρόντισε να κάνεις καλλιέργεια κολπικού υγρού και να συμβουλευτείς έναν γυναικολόγο το ταχύτερο δυνατόν για να πάρεις θεραπεία και να μην ταλαιπωρείσαι περισσότερο. 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ