Γάμος και σεξουαλικό πρόβλημα | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
15:28
1/9/2014

Γάμος και σεξουαλικό πρόβλημα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Κέλλυ

Δεν έχει ξανακάνει εξετάσεις, δεν ελέγχει το ζάχαρο του και φυσικά για σεξ ούτε λόγος. Έχουμε να βρεθούμε ερωτικά δύο χρόνια. 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Καλησπέρα.

Είμαι 33 χρονών και παντρεμένη εδώ και 4,5 χρόνια με ένα παιδί 4 ετών. Πρίν δύο χρόνια και με τα χίλια ζόρια για να πάει στον γιατρό ανακαλύψαμε ότι ο άντρας μου έχει ζάχαρο. Για ένα διάστημα έπιαρνε κανονικά την αγωγή, έχασε κιλά κλπ αλλά πολύ σύντομα τα παράτησε όλα. Δεν έχει ξανακάνει εξετάσεις, δεν ελέγχει το ζάχαρο του και φυσικά για σεξ ούτε λόγος. Έχουμε να βρεθούμε ερωτικά δύο χρόνια. Σε έντονες συζητήσεις που έχουν γίνει κατα καιρούς αρνείται ότι έχει πρόβλημα οργανικό, όσο για το ενδεχόμενο να υπάρχει άλλη είναι μηδαμινό γιατί είναι όλη μέρα σπίτι στην τηλεοραση (εκτός από τις ώρες που δουλεύει). Είναι πολύ καλός άνθρωπος και εξαιρετικός οικογενειάρχης αλλά εγώ δεν μπορώ από τα 33 μου να πάψω να κάνω σεξ, γιατί το λατρεύω. Σκέφτηκα να δώσω λίγο ακόμα περιθώριο, πριν τα διαλύσω όλα. Δεν θέλει να το συζητήσει, αποφευγει κάθε τέτοια συζήτηση και πλέον κι εγώ η αλήθεια είναι ότι έχω παγώσει απέναντι του αλλά παρόλα αυτά δεν έπαψα ποτέ να προσπαθώ. Θεωρείτε ότι υπάρχει περίπτωση να σωθεί αυτός ο γάμος; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κέλλυ μου, καταλαβαίνω την αγανάκτηση σου, όμως πρέπει να καταλάβεις ότι για να σωθεί αυτός ο γάμος θα πρέπει ο άντρας σου να παραμείνει ζωντανός και να φροντίζει υπεύθυνα την υγεία του.
Βλέπεις ο ζαχαρώδης διαβήτης είναι μια πολύ σοβαρή, ανίατη αρρώστια που αν μείνει ανεξέλεγκτη –όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή με τον σύζυγο σου- μπορεί να έχει δραματικές επιπτώσεις στην ποιότητα ζωής του ασθενούς και να απειλήσει ακόμα και την ίδια την ύπαρξη του.

Πιο συγκεκριμένα, το υψηλό ζάχαρο στο αίμα σιγά-σιγά και αθόρυβα προκαλεί καρδιαγγειακές παθήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε καρδιακό επεισόδιο ή εγκεφαλικό, χρόνια νεφρική ανεπάρκεια, απώλεια της ακοής, συχνές δερματικές μολύνσεις (μυκητιάσεις κ.λπ.),  καταστροφή του αμφιβληστροειδούς του ματιού με αποτέλεσμα την σταδιακή τύφλωση, βλάβες στα κάτω άκρα που οδηγούν σε ακρωτηριασμό και βέβαια –κάτι που ήδη έχει αρχίσει να συμβαίνει στον άντρα σου- καταστροφή των περιφερειακών νεύρων με αποτέλεσμα την απώλεια της αίσθησης στα προσβεβλημένα μέλη και τη στυτική δυσλειτουργία, δηλαδή την ανικανότητα του που σε προβληματίζει τόσο πολύ.

Όλα αυτά βέβαια μπορεί να αποφευχθούν με την κατάλληλη και έγκαιρη θεραπευτική αγωγή, την άσκηση και τη σωστή διατροφή και ο άνθρωπος να ζήσει μέχρι τα βαθιά του γεράματα χωρίς σοβαρά προβλήματα. Όσο όμως αφήνουμε τον χρόνο να τρέχει, τόσο σοβαρότερη γίνεται η κατάσταση σταδιακά, αφού οι βλάβες γίνονται μόνιμες.

Ελπίζω να συνειδητοποιείς λοιπόν, ότι το πρόβλημα σου είναι χειρότερο από το να μείνεις χωρίς σεξ στα 33 σου, καθώς η ανεύθυνη στάση του συζύγου σου απειλεί να αφήσει εσένα χήρα και το παιδί σας ορφανό από πατέρα, ή στην καλύτερη περίπτωση, εκείνον ανήμπορο να προσφέρει τα στοιχειώδη στην οικογένεια σας.

Άρα θα πρέπει να αναλάβεις δράση αμέσως τώρα, να πάψεις να του χαρίζεσαι και να τον οδηγήσεις στον γιατρό για άμεση θεραπεία. Το θέμα της υγείας του δεν είναι ένα προσωπικό του θέμα, είναι ένα θέμα που αφορά όλη την οικογένεια σας και είτε με το καλό, είτε με το άγριο θα πρέπει να το λύσετε.
Ελπίζοντας να μην είναι αργά, σου εύχομαι καλή δύναμη και να μπορέσεις σύντομα να απολαύσεις ξανά το σεξ μαζί του, όπως τόσο πολύ επιθυμείς.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ