Φοβάμαι | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
6:56
10/7/2013

Φοβάμαι

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Σοφία

Εμφανίστηκε ξανά το σπυράκι και αυτή την φορά ακόμα πιο μεγάλο... Η αλήθεια είναι πώς το αγόρι μου γενικά έχει εμφανίσει κάποιες φορές επιχείλιο έρπη και μου έχει κάνει στοματικό...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία ζητάω την άμεση βοήθεια σου! Είμαι 19 χρονών και δεν έχω ολοκληρώσει την σχέση μου. Είμαι σε σχέση εδώ και 2 χρόνια. Με το αγόρι μου έχουμε κάνει προκαταρκτικά και πριν από ένα μήνα περίπου μετά την περίοδο μου εμφάνισα ένα μικρό σπυράκι στα μικρά χείλη. Στην αρχή ήταν κόκκινο και έτσουζε αλλά αργότερα μετά από μέρες είχε εμφανίσει πύον. Σκέφτηκα πώς μάλλον μπορεί να έφταιγε και η σερβιέτα οπότε το άφησα και μετά από μέρες εξαφανίστηκε. Εδώ όμως και λίγες μέρες (ξανά μετά την περίοδο μου) εμφανίστηκε ξανά το σπυράκι και αυτή την φορά ακόμα πιο μεγάλο... Φοβάμαι πάρα πάρα πολύ για το τι ακριβώς μπορεί να είναι. Η αλήθεια είναι πώς το αγόρι μου γενικά έχει εμφανίσει κάποιες φορές επιχείλιο έρπη και μου έχει κάνει στοματικό (όταν δεν τον είχε εκείνη τη περίοδο φυσικά) αλλά αυτό είναι που με κάνει να ανησυχώ τόσο πολύ. Σε παρακαλώ απάντησε μου σύντομα γιατί δε ξέρω τι να κάνω...

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Σοφία μου, από την περιγραφή σου καταλαβαίνω ότι μάλλον έχεις κολλήσει έρπη από το αγόρι σου. Πιθανόν να σε κόλλησε σε φάση που ένιωθε ένα "γαργάλημα", αλλά δεν είχε ακόμη εμφανίσει σπυράκια, η οποία είναι επίσης κολλητική.

Σε κάθε περίπτωση δεν μπορείς να κάνεις τίποτα τώρα, εκτός από το να πάρεις απόφαση ότι κάποιες φορές κάθε τόσο –οι οποίες θα αραιώνουν όσο περνάει ο καιρός- θα εμφανίζεις αυτή την ενόχληση.
Το να ανησυχείς δεν έχει κανένα νόημα. Άλλωστε ο έρπης στα γεννητικά όργανα είναι απλά μια ενοχλητική κατάσταση που δεν απειλεί από μόνος του τη γενικότερη υγεία σου.

Απλά όποτε βρίσκεται σε έξαρση θα πρέπει να προσέχεις και να παίρνεις έξτρα προφυλάξεις στις σεξουαλικές επαφές σου, τόσο για να μην κολλήσεις κάποιον άλλον άθελα σου, όσο και για να μην αρπάξεις η ίδια κάποια άλλη σεξουαλικώς μεταδιδόμενη ασθένεια, γιατί όσο και να 'ναι εκείνες τις μέρες γίνεσαι πιο επιρρεπής. 
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ