ΕΠΕΙΓΟΝ-ΥΓΕΙΑΣ | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
22:53
17/2/2014

ΕΠΕΙΓΟΝ-ΥΓΕΙΑΣ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
ΜΑΡΙΑ

Έχω συχνοουρία και μετά την ούρηση έχω συσπάσεις! Τι να κάνω;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Καλησπέρα θεία! Εδώ κ λίγες ώρες έχω έναν πόνο χαμηλά στην κοιλιά και τσούξιμο στην ούρηση! Παρατήρησα ότι έχω συχνοουρία και μετά την ούρηση έχω συσπάσεις (σαν αυτές που γίνονται  καθώς ουρείς αλλά  χωρίς όμως να υπάρχει ούρηση)! Τι να κάνω; παίζει ρόλο η σεξουαλική επαφή; είναι κπ ουρολήμωξη ή κτ άλλο; Σε ποιο γιατρό να απευθυνθώ; Σ ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαρία μου, όταν αντιμετωπίζεις ένα πιεστικό πρόβλημα υγείας καλό είναι να πηγαίνεις στο κοντινότερο εφημερεύον νοσοκομείο, κέντρο υγείας ή αγροτικό γιατρό που υπάρχει στην περιοχή σου -με την ελπίδα να λειτουργεί ακόμα κάτι απ' όλα αυτά.... 

Βλέπεις, παρότι διαβάζω όλα τα μηνύματα που μου στέλνουν, ίσως να μην το δω ή να μην μπορώ να σε βοηθήσω εγκαίρως (όπως αυτή τη φορά για παράδειγμα).

Εν πάση περιπτώσει, αν εξακολουθείς να έχεις ενοχλήσεις, κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για κάποια κυστίτιδα ή ουρολοίμωξη, για τις οποίες πιθανόν να φταίει η σεξουαλική επαφή, αλλά θα πρέπει να απευθυνθείς σε έναν παθολόγο ή γυναικολόγο για να σου συστήσουν τις κατάλληλες εξετάσεις και εφόσον χρειάζεται να σου δώσουν θεραπεία.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ