Επείγον βοήθεια! | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
8:01
22/11/2014

Επείγον βοήθεια!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Τίνα

Καταλάβαμε ότι το προφυλακτικό είχε σπάσει... Δηλαδή για κάποια δευτερόλεπτα σαν να το κάναμε ελεύθερα... 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Ενώ το κάναμε κάποια στιγμή καταλάβαμε ότι το προφυλακτικό είχε σπάσει..... Δηλαδή για κάποια δευτερόλεπτα σαν να το κάναμε ελεύθερα. Το αλλάξαμε και συνεχίσαμε μέχρι να τελειώσει (όχι μέσα). Υπάρχει πιθανότητα να προκύψει εγκυμοσύνη; Εκείνος είπε να μην ανησυχώ. Ήμουν στην 9η  μέρα του κύκλου. Εκτός από αυτό είχε εμφανίσει έρπη γεννητικών οργάνων πριν ενάμιση μήνα.  Έχω κολλήσει στα σίγουρα; Βοήθεια!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Τίνα μου, η πιθανότητα να έμεινες έγκυος από τη συγκεκριμένη επαφή, εφόσον εκείνος δεν ήταν ούτε καν κοντά στην κορύφωση όταν έσπασε το προφυλακτικό κι αφού το αντικαταστήσατε μετά και τελείωσε έξω, είναι από ελάχιστη έως μηδενική.

Τώρα, η πιθανότητα να κόλλησες έρπη εξαρτάται από τη φάση που βρισκόταν εκείνος. Αν τα σπυράκια του είχαν επουλωθεί τελείως όταν κάνατε σεξ και δεν παρουσίασε άλλο ξέσπασμα στις αμέσως επόμενες μέρες από το ατύχημα, τότε η πιθανότητα να έχεις κολλήσει είναι και πάλι από ελάχιστη έως μηδενική.

Βλέπεις ο έρπης -τόσο αυτός των γεννητικών οργάνων όσο και ο έρπης των χειλιών- μεταδίδεται από τη στιγμή που θα εκδηλωθούν τα πρώτα συμπτώματα (φαγούρα, "γαργαλητό", τσούξιμο) πριν τα σπυράκια, μέχρι και την πλήρη επούλωση της περιοχής. Στο ενδιάμεσο διάστημα από τη μια κρίση στην άλλη δεν διατρέχεις κίνδυνο.

Πιστεύω λοιπόν ότι καθώς το προηγούμενο ξέσπασμα που είχε εκείνος ήταν σχετικά πρόσφατο αλλά είχε προλάβει και να επουλωθεί εντωμεταξύ, ότι δεν θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα. Παρόλα αυτά, γενικότερα καλό είναι να χρησιμοποιείτε το προφυλακτικό, γιατί εκείνος μπορεί να βρίσκεται στα πρόθυρα μιας κρίσης έρπη και να μην το έχει αντιληφθεί.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ