Ενόχληση στο πέος | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
14:30
17/4/2013

Ενόχληση στο πέος

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Alex

Παρατηρησα κατι σαν μικρη φλεβα να προεξεχει κατω απο το κεφαλι του πεους που σιγουρα δεν ηταν εκει παντα

Θεια λουκια εχω ενα προβλημα, τελευταια παρατηρησα κατι σαν μικρη φλεβα να προεξεχει κατω απο το κεφαλι του πεους που σιγουρα δεν ηταν εκει παντα και με ενοχλει στον αυνανισμο. Νιωθω μια απλη ενοχληση, λετε να ειναι κατι πιο σοβαρο;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Άλεξ μου, υποψιάζομαι ότι το έχεις παρακάνει με τον αυνανισμό. Οι φλέβες είναι φυσιολογικό να υπάρχουν σ' αυτό το σημείο και σίγουρα ήταν εκεί και η συγκεκριμένη, απλά μπορεί να μην προεξείχε τόσο. Συνήθως αυτές οι ενοχλήσεις είναι προσωρινές και υποχωρούν όταν απομακρυνθεί το ερέθισμα. 

Ωστόσο, αν συνεχίσεις να καταπονείς το πέος σου αυτοϊκανοποιούμενος χωρίς επαρκή λίπανση, μπορεί να σου εμφανιστεί και πάλι ή να επιμείνει και να εξελιχθεί σε φλεγμονή, κάτι για το οποίο θα χρειαστείς αντιφλεγμονώδη τα οποία δίνονται με συνταγή γιατρού, ή μετά από συνεννόηση με τον φαρμακοποιό σου.

Γενικότερα πάντως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Απλά κάνε λίγο κράτει με τον αυνανισμό, για καμιά εβδομάδα τουλάχιστον, ώστε να αφήσεις  το πέος σου να ηρεμήσει και να εξαφανιστεί το σύμπτωμα και μετά πιάνεις και πάλι δουλειά. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ