Εμβόλιο | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
6:33
11/7/2012

Εμβόλιο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Είρηνη

Πότε πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο κατά τον καρκίνο της μήτρας;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Γειάς σας! Θα ήθελα να μάθω πότε πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο κατά τον καρκίνο της μήτρας; Έχω ακούσει πως κάνεις το εμβόλιο όταν έχεις σεξουαλική επαφή και το αντίθετο πως το κάνεις όταν δεν έχεις έρθει ακόμα σε επαφή. Τελικά πότε πρέπει να το κάνεις; Και αν επίσης πρέπει να κάνεις το εμβόλιο πριν ερθεις σε σεξουαλική επαφή και έχεις ήδη έρθει σε επαφή τι γίνεται τότε;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη στιγμή για να κάνεις το εμβόλιο ενάντια στον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, αφού μπορείς να το κάνεις οποιαδήποτε στιγμή από την αρχή της εφηβείας σου, μέχρι και μετά τα 35 σου χρόνια.

Απλώς όσο νωρίτερα το κάνεις, τόσο καλύτερη προστασία έχεις, αφού όσο λιγότερες σεξουαλικές εμπειρίες έχεις, τόσο μικρότερες πιθανότητες υπάρχουν να έχεις έρθει σε επαφή με κάποιον από τους επικίνδυνους τύπους του ιού των κονδυλωμάτων από τους οποίους σε προστατεύει το εμβόλιο. Επίσης, δεν έχει καμιά σχέση το αν έχεις ήδη σεξουαλικές σχέσεις ή όχι πριν εμβολιαστείς.

Για να μάθεις περισσότερα σχετικά με το θέμα σου συστήνω να διαβάσεις το άρθρο του WomenOnly, "16 μύθοι για το εμβόλιο των κονδυλωμάτων", το οποίο εξηγεί με λεπτομέρειες όσα πρέπει να ξέρεις.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ