Ελια στο χερι | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
13:13
20/6/2014

Ελια στο χερι

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Αθηνά

Ειναι καφε κ πανω της εχει μια τριχουλα και στη βαση της τριχας εχει μια...

Εχω μια ελια στο χερι μου, μικρη, που δεν ξερω αν την εβγαλα προσφατα η αν την ειχα ηδη. Ειναι καφε κ πανω της εχει μια τριχουλα και στη βαση της τριχας εχει μια πιο σκουρα καφε τελιτσα. γενικα στη μεση της ελιας ειναι λιγο πιο σκουρο καφε.  Διαβαζω στο ιντερνετ πολλα κ φοβαμαι. Θα παω κ σε δερματολογο, απλα τωρα τα οικονομικα μας ειναι χαλια. Απο παιδι εχω μεγαλουτσικες ελιες στα μπρατσα κ στον ηλιο δεν πολυβγαινω.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αθηνά μου, μάλλον άδικα ανησυχείς. Είτε την είχες από πριν, είτε την έβγαλες τώρα, αν η ελιά σου είναι μικρή κι συμμετρική λογικά, δεν είναι ύποπτη.

Για να ξέρεις, τα ανησυχητικά σημάδια είναι το μέγεθος που ξεπερνάει το μισό εκατοστό (όσο η πίσω πλευρά του μολυβιού) σε συνδυασμό με το ακανόνιστο σχήμα, ή και με αλλαγές στο χρώμα. Επίσης ανησυχητικές είναι οι ελιές που μπορεί να αιμορραγήσουν ξαφνικά, χωρίς φανερή αιτία.

Φυσικά, η εξέταση και η γνώμη του δερματολόγου είναι αναντικατάστατη, αλλά αν δεν έχεις χρήματα για να πας ιδιωτικά, μπορείς να απευθυνθείς κάποια στιγμή στα εξωτερικά ιατρεία ενός μεγάλου νοσοκομείου που διαθέτει αυτή την ειδικότητα, ή να περιμένεις μέχρι τον Σεπτέμβριο όπου έχει καθιερωθεί η εβδομάδα δωρεάν ελέγχου για τους σπίλους (ελιές) από τους έλληνες δερματολόγους.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ