Εξόγκωμα στα γεννητικά όργανα | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
17:28
1/5/2013

Εξόγκωμα στα γεννητικά όργανα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
vicky

Έχει εμφανιστεί ενα εξόγκωμα στα γεννητικά μου όργανα, κοντά στο μηρό, το οποιο με ποναει αρκετά, αλλά κατα καιρούς φεύγει και ξαναεμφανίζεται.

Θεια Λουκία γεια σου, έχω ενα πρόβλημα εδω και 2 μηνες περιπου και θα ηθελα τη γνωμη σου. Έχει εμφανιστεί ενα εξόγκωμα στα γεννητικά μου όργανα, κοντά στο μηρό, το οποιο με ποναει αρκετά, αλλά κατα καιρούς φεύγει και ξαναεμφανίζεται. Μοιάζει σα κύστη, ή οζίδιο. Να σημειώσω πως είμαι 21 ετών και έχω σεξουαλικές επαφές. Συγκεκριμένα νομίζω πως εμφανίστηκε όταν ξεκίνησα την απότριχωση με κερί. Δεν είναι στα εσωτερικά χείλη, αλλα στα πλάγια του αιδοίου. Δεν μοιαζει να υπάρχει φλεγμονή, ή να είναι κονδύλωμα. Απλά είναι ένα εξόγκωμα που πονά κατα καιρούς. Πρέπει να ανησυχώ;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Βίκυ μου, απ' ότι καταλαβαίνω είναι κάποια τρίχα που έχει γυρίσει προς τα μέσα, εξαιτίας της αποτρίχωσης και σου έχει δημιουργήσει το πρόβλημα. Διαφορετικά, αν το πρήξιμο βρίσκεται στο μπροστινό-επάνω μέρος του μηρού και φαίνεται να έρχεται από το εσωτερικό κι όχι επιφανειακά από το δέρμα, μπορεί να είναι κάποια κοίλη.

Σε κάθε περίπτωση, το καλύτερο είναι να επισκεφτείς κάποιον χειρούργο ο οποίος θα μπορέσει να κάνει τη σωστή διάγνωση και να σε απαλλάξει από το πρόβλημα.

Πέρα απ' αυτό, εφόσον το θέμα οφείλεται στην αποτρίχωση, είναι σαφές ότι το κερί δεν σου ταιριάζει (το ίδιο ισχύει για τη χαλάουα ή τις αποτριχωτικές μηχανές) και θα πρέπει να στραφείς είτε στο ξυράφι, είτε στις κρέμες αποτρίχωσης, είτε (ακόμη καλύτερα αν το σηκώνει η τσέπη σου) στο λέιζερ.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ