Ειναι κατι σοβαρο; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
15:04
7/9/2011

Ειναι κατι σοβαρο;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
ΕΛΕΝΑ_

Εδω και εναμισι εβδομαδα περιπου εχω εντονη φαγουρα στα γεννητικα μου οργανα και βγαζω κατι ασπροκιτρινα υγρα. Επισης αυτα τα υγρα εχουν μια ιδιαιτερη οσμη. Φοβαμαι πολυ.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεια Λουκια χρειαζομαι την βοηθεια σου. Εδω και εναμισι εβδομαδα περιπου εχω εντονη φαγουρα στα γεννητικα μου οργανα και βγαζω κατι ασπροκιτρινα υγρα. Επισης αυτα τα υγρα εχουν μια ιδιαιτερη οσμη. Φοβαμαι πολυ. Αν ειναι κατι σοβαρο;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Έχεις πάθει κάποια μόλυνση, πιθανόν από μύκητες, αλλά μπορεί να είναι και σταφυλόκοκκος, ή και ένας συνδυασμός από διαφορετικά πράγματα, ιδίως αν έχεις δραστήρια σεξουαλική ζωή. Ακόμη κι αν είσαι παρθένα όμως, σίγουρα θα πρέπει να κάνεις καλλιέργεια κολπικού υγρού για να προσδιοριστεί η αιτία και να ζητήσεις τη γνωμάτευση ενός γυναικολόγου για να σου δώσει θεραπεία.

Δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, αλλά σίγουρα χρειάζεται αντιμετώπιση αφενός γιατί τα συμπτώματα είναι πολύ ενοχλητικά και αφετέρου γιατί αν τα αφήσεις αθεράπευτα, μπορεί να σου δημιουργήσουν σοβαρότερα προβλήματα υγείας και να απειλήσουν τη γονιμότητα σου.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ