Ειναι επικινδυνη η μυρμηγκια; | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
14:30
10/6/2013

Ειναι επικινδυνη η μυρμηγκια;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Marilena

Το αγορι μου εβγαλε στο καλαμι του κατι σαν μυρμηγκια. Αν και λενε πως δεν ειναι επικινδυνη λενε πως προερχεται απο τον ιο HPV.

Μοναδικά αφροδισιακά έλαια για μασάζ και κεριά για την πιο αισθησιακή ατμόσφαιρα! Lovejoy Μόνο για εσένα!

Θεια Λουκια σε παρακαλω απαντησε μου... Το αγορι μου ειπε πως εβγαλε στο καλαμι του ποδιου του κατι σαν μυρμηγκια και εγω το εψαξα στο ιντερνετ και τρομαξα. Αν και λενε πως δεν ειναι επικινδυνη λενε πως προερχεται απο τον ιο HPV. Αυτο σημαινει πως το αγορι μου εχει αυτον τον ιο; Σας παρακαλω πειτε μου γιατι εχω τρομαξει πολυ.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαριλένα μου, όντως οι μυρμηγκιές προκαλούνται από την ίδια οικογένεια ιών που προκαλούν τα κονδυλώματα στα γεννητικά όργανα. Όμως, ο HPV της μυρμηγκιάς είναι άλλος τύπος ιού από εκείνους (και υπάρχουν πολλοί) των γεννητικών οργάνων, γι' αυτό μην τρομάζεις.

Οι μυρμηγκιές δεν μπορούν να μεταδοθούν στα γεννητικά όργανα. Μπορεί να είναι αντιαισθητικές και να κολλάνε με το άγγιγμα, αλλά δεν είναι με κανένα τρόπο απειλητικές για την υγεία σου.

Πιο απλά ακόμη, οι μυρμηγκιές εμφανίζονται μόνο στο δέρμα, ενώ τα κονδυλώματα μόνο στους βλεννογόνους (γεννητικά όργανα και στοματική κοιλότητα). Άρα χαλάρωσε και ξέχνα το. Δεν κινδυνεύεις από τίποτα. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ