Δύσκολη περίοδος... | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
15:30
11/6/2014

Δύσκολη περίοδος...

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Βάσια

Τον τελευταιο μισό χρόνο  έχω αφόρητους πόνους μέχρι δακρύων. Πάντα είχα αρκετά έντονους πόνους αλλά όχι όπως τώρα.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Γειά θεία Λουκία! Ειμαι 16 χρονων στα 17. Εχω περίοδο 6 χρονια και απο την αρχή ήταν σταθερή εως και σήμερα. Το θέμα είναι οτι τον τελευταιο μισό χρόνο  έχω αφόρητους πόνους μέχρι δακρύων. Πάντα είχα αρκετά έντονους πόνους αλλά όχι όπως τώρα. Επίσης στην τελευταία περίοδο ειχα πόνους δυνατούς δυο εβδομάδες πριν και κατά την περίοδο. Τι μπορώ να κάνω; Α.. δεν πίνω παυσίπονα γιατί δεν θέλω να πίνω χάπια.. Ευχαριστώ!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Βάσια μου, πιστεύω ότι θα πρέπει να συζητήσεις το θέμα με έναν/μια γυναικολόγο, γιατί μπορεί αυτοί οι τόσο έντονοι πόνοι να οφείλονται σε ενδομητρίωση και να χρειάζεσαι ειδική αγωγή προκειμένου να τους ξεπεράσεις.

Κατά τα άλλα, πιστεύω ότι είναι υπερβολικό να αποφεύγεις τα παυσίπονα τη στιγμή που υποφέρεις. Δεν λέω φυσικά να αρχίσεις να παίρνεις φάρμακα για ψύλλου πήδημα, αλλά από τη στιγμή που πονάς τόσο πολύ πρέπει να κάνεις κάτι για να το σταματήσεις, καθώς ως γνωστόν, ο πόνος φέρνει πόνο και είναι κρίμα να χάνεις τη μισή σου ζωή υποφέροντας.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ