Δυνατοι Πονοι | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
22:11
12/2/2014

Δυνατοι Πονοι

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
xara

Mε είχε πιάσει  ένας οξύς πόνος αριστερά κάτω στη κοιλιά μου και είχε κρατήσει 2 μερες περίπου. Οταν μου πέρασε και ήρθα σε επαφή με το αγόρι μου με ξαναεπιασε... 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Γεια σου θεία Λουκια :) . Μας βοηθάς παρά πολύ με τις συμβουλές σου. Τώρα τ πρόβλημα μου είναι ότι είμαι με ένα παιδί ένα χρονο περίπου τώρα και έχουμε ολοκληρώσει. Είμαι 19 χρονών. Πριν ένα μήνα με είχε πιάσει  ένας οξύς πόνος αριστερά κάτω στη κοιλιά μου και είχε κρατήσει 2 μερες περίπου. Οταν μου πέρασε και ήρθα σε επαφή με το αγόρι μου με ξαναεπιασε ο πόνος αυτός με αποτέλεσμα κάθε κίνηση που έκανε μέσα μου να πονάω και βγήκε. Μετά από καμία ώρα μου πέρασε. Ομως συχνά με πιάνει αυτός ο πόνος. Δεν ξέρω που να απευθυνθώ σε γυναικολόγο η παθολόγο και τι μπορεί να είναι; Ευχαριστώ για το χρόνο σου.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Χαρά μου, όπως περιγράφεις τον πόνο υποψιάζομαι ότι μπορεί να είναι κάποια κύστη στην ωοθήκη ή στη σάλπιγγα, κάτι αρκετά συνηθισμένο στην ηλικία σου.

Οπωσδήποτε όμως, θα πρέπει να συμβουλευτείς έναν γυναικολόγο, ο οποίος θα σε εξετάσει. ίσως σου ζητήσει να κάνεις και κάποιον υπέρηχο κι αν χρειαστεί θα σου συστήσει θεραπεία.

Δεν χρειάζεται να θορυβηθείς ιδιαίτερα, αλλά το καλύτερο θα ήταν να προγραμματίσεις άμεσα την επίσκεψη σου στον γιατρό, γιατί είναι κρίμα να πονάς άδικα.

Τώρα, αν σε πιάσει και πάλι ο ίδιος πόνος, άσχετα αν έχεις δοκιμάσει να κάνεις σεξ ή όχι, καλύτερα να πας στα εφημερεύοντα ιατρεία κάποιας γυναικολογικής-μαιευτικής κλινικής, γιατί πάντα γίνεται καλύτερη διάγνωση όταν η ενόχληση είναι σε έξαρση.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ