Διαχωρισμενος παρθενικος υμενας! | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
8:14
20/4/2013

Διαχωρισμενος παρθενικος υμενας!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Maria K.

Προσφατα ανακαλυψα πως υπαρχει ενα "επιπλεον πετσακι" στην εισοδο του κολπου μου. Νομιζω πως θα εμποδισει στην διεισδυση μελλοντικα...

Αγαπητη θεια Λουκια ειμαι σε απογνωση! Προσφατα ανακαλυψα πως υπαρχει ενα "επιπλεον πετσακι" στην εισοδο του κολπου μου. Νομιζω πως θα εμποδισει στην διεισδυση μελλοντικα... Δεν θελω να παω σε γιατρο, ουτε κατα διανοια! Δωσε μας τα φωτα σου.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαρία μου, πώς να σε φωτίσω από εδώ που κάθομαι; Αυτό που μου περιγράφεις μπορεί να είναι φυσιολογικό, αλλά μπορεί να είναι και κάποια ανατομική ιδιαιτερότητα που να χρειάζεται ιατρική παρέμβαση για να διορθωθεί, προκειμένου να μην έχεις πρόβλημα με το σεξ αργότερα.

Για να μάθεις τι ακριβώς συμβαίνει κι εφόσον ανησυχείς θα πρέπει οπωσδήποτε να ζητήσεις τη γνώμη ενός/μίας γυναικολόγου που θα μπορέσει να κρίνει την κατάσταση και να σε κατευθύνει αναλόγως.

Γενικότερα, να ξέρεις ότι αυτά τα θέματα διορθώνονται πολύ εύκολα αν χρειαστεί και είναι κρίμα να αγωνιάς άνευ λόγου, όπως και θα ήταν κρίμα να ταλαιπωρηθείς σε περίπτωση που όντως υπάρχει κάποιο προβληματάκι.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ