Δεν μπορώ να κοιμηθώ με άντρα στο ίδιο κρεβάτι | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
6:53
6/10/2014

Δεν μπορώ να κοιμηθώ με άντρα στο ίδιο κρεβάτι

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ελίζας

Κάθε φορά που προσπαθώ να μείνω κοντά του στην αγκαλιά του μετά από λίγη ώρα με πιάνει φοβερό άγχος και ανησυχία, ένας μικρός πανικός. Έτσι καταλήγουμε να κοιμόμαστε χωριστά...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Γεια σου θεία Λουκια. Είμαι 30 χρόνων έχω σχέση εδώ και 7 μήνες με έναν άντρα που δείχνει να με λατρεύει. Είναι πολύ έντονη σχέση με πολλούς τσακωμούς αλλά ασήμαντους και πολύ πάθος. Ενώ κάνουμε σεξ κανονικά δεν έχουμε ακόμη κοιμηθεί ένα βράδυ μαζί! Κάθε φορά που προσπαθώ να μείνω κοντά του στην αγκαλιά του μετά από λίγη ώρα με πιάνει φοβερό άγχος και ανησυχία, ένας μικρός πανικός. Έτσι καταλήγουμε να κοιμόμαστε χωριστά σε διαφορετικά δωμάτια κάποιες φορές ή σε κάποια μέρη όπου υπάρχει κάτι να χωρίζει το μέρος όπου κοιμόμαστε. Είμαστε μαζί περνάμε καλά κάνουμε και σεξ και μετά εγώ φεύγω να κοιμηθώ αλλού η σε κάποια απόσταση αν γίνεται. Τον θέλω πραγματικά, είναι πολύ δυνατό αυτό που μας συμβαίνει   μερικές φορές νομίζω ότι είναι κάτι σαν εξάρτηση. Μου έχει ζητήσει να το προσπαθήσουμε μαζί  να δούμε γιατί μου συμβαίνει αυτό. Θα ήθελα την γνώμη σας. Είναι μια φοβία την οποία είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω αλλά είναι και η πρώτη μου "σοβαρή" σχέση. Και η αλήθεια είναι ότι στο ίδιο κρεβάτι έχω κοιμηθεί μόνο μια φορά με άντρα, πάντα το απέφευγα. Θέλω να το ξεπεράσω.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ελίζα μου, δεν νομίζω να βγάλεις άκρη παλεύοντας από μόνη σου -ή έστω και με τη βοήθεια του- αυτή τη φοβία που έχεις στο να μοιραστείτε το ίδιο κρεβάτι για ύπνο.

Αν ήταν κάτι που σου συνέβαινε μόνο μαζί του, ή που σου είχε συμβεί περιστασιακά στο παρελθόν, θα μπορούσαμε να πούμε ότι η αιτία βρίσκεται στην ίδια τη σχέση σου. Όμως, δεδομένου ότι είσαι σ' αυτή την ηλικία και δεν έχεις καταφέρει να κοιμηθείς ποτέ με κάποιον με μόνο μία εξαίρεση, σημαίνει ότι πρόκειται για κάτι βαθύτερο, θαμμένο και χαμένο στο υποσυνείδητο σου, το οποίο πολύ πιθανόν να συνδέεται και με το γεγονός ότι άργησες τόσο πολύ να δημιουργήσεις μια "σοβαρή" σχέση.

Το καλύτερο λοιπόν, θα ήταν να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό ψυχοθεραπευτή, ο οποίος θα σε βοηθήσει να λύσεις τον γρίφο με τον πιο γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο. Οτιδήποτε άλλο δεν σου εγγυάται κανένα αποτέλεσμα και δεν λέει, τώρα που βρήκαμε τον άντρα να αρχίσουμε να παίζουμε και να πειραματιζόμαστε με αβέβαια αποτελέσματα.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ