Βοηθήστε με σας παρακαλώ | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
18:22
18/6/2013

Βοηθήστε με σας παρακαλώ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Βίβιαν

Ηρθαμε σε επαφή με το αγόρι μου και απο τότε έχω πονοκέφαλο πολλούς πόνους κάτω κάτω στην κοιλιά και όταν κάνω την ανάγκη μου νιώθω σαν να βγαίνει κατι από μέσα μου

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία έχω στείλει άπειρες φορές. Σε παρακαλώ απάντησε μου γιατί είμαι πολύ κρίσιμα πονάω πολύ. Ειμαι 19 και το αγόρι μου 23. Πριν μέρες ήρθαμε σε επαφή με το αγόρι μου και απο τότε έχω πονοκέφαλο πολλούς πόνους κάτω κάτω στην κοιλιά και όταν κάνω την ανάγκη μου νιώθω σαν να βγαίνει κατι από μέσα μου και τρέμω. Οσο παίρνουν οι μέρες επιδεινωνεται η κατάσταση. Σαν να νιώθω ψιλό τσουξιμο κατά την ούρηση και έχω συχνουρια και κανω την ανάγκη μου λίγο λίγο γιατί νιώθω σαν να μη βγαίνει από μέσα μου η ανάγκη μου. Συγνωμη για τις λεπτομέρειες και συγνωμη μου σας ζαλισα όμως έτσι έχουν τα πράγματα. Ούτε να κοιμηθώ δεν μπορώ πια. Βοήθεια παρακαλώ όσο πιο γρηγορα γίνεται πείτε μου τι νομίζετε πως μου συμβαίνει. Κάνει να πιω ασπιρίνη;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Βίβιαν, μου στέλνεις και μου ξαναστέλνεις, λες και μπορώ να κάνω μαγικά από εδώ που κάθομαι για να σε γιατρέψω. Έπειτα, έτσι όπως τα λες δεν καταλαβαίνω ούτε καν περί τίνος πρόκειται. Εν πάση περιπτώσει, θα πρέπει οπωσδήποτε να πας σε γιατρό, γυναικολόγο κατά προτίμηση και να κάνεις εξετάσεις, γιατί πιθανόν να έχεις πάθει ουρολοίμωξη.

Επιπλέον, θα σε βοηθούσε να πίνεις πολλά νερά, ώστε να αραιώνουν τα ούρα και να μην σε τσούζουν τόσο πολύ. Και να ξέρεις από εδώ και πέρα ότι όταν αντιμετωπίζεις τέτοιες επείγουσες καταστάσεις πρέπει να πηγαίνεις στον γιατρό το ταχύτερο.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ