Βοηθεια προβλημα υγείας Φιονα | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
22:21
3/10/2014
ΦΙΟΝΑ

Βοηθεια προβλημα υγείας

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@

Εχω τρομερή φαγουρα κ πονο κατα την επαφη...

Θεια Λουκια μου σου ξανα έστειλα,  εχω τρομερή φαγουρα κ πονο κατα την επαφη , το αγορι μου σήμερα εβγαλε κατι κοκκινίλες στ περιοχη του και εχει φαγουρα τι ειναι αυτο;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Φιόνα μου, κατά πάσα πιθανότητα έχεις πιάσει μύκητες και τον κόλλησες. Κανονικά πρέπει να κάνεις καλλιέργεια κολπικού υγρού σε μικροβιολογικό εργαστήριο για να εξακριβώσεις την αιτία και μετά να ζητήσεις θεραπεία από γυναικολόγο. Αυτή είναι η πιο σωστή αντιμετώπιση, καθώς κάποιες μολύνσεις συνυπάρχουν με άλλες που δεν δίνουν συμπτώματα και σε μια τέτοια περίπτωση, χρειάζεται συνδυαστική θεραπεία.

Ωστόσο αν δεν έχεις άμεση πρόσβαση σε γιατρούς, θα μπορούσες να δοκιμάσεις ένα κολπικό υπόθετων μονής δόσης εναντίον των μυκήτων (π.χ. Lomexin, Canesten κ.λπ.) το οποίο θα βάλεις το βράδυ στον κόλπο σου και θα επαναλάβεις τη θεραπεία μετά από τρεις μέρες. Παράλληλα θα πάρεις την αντίστοιχη αλοιφή για την ανακούφιση από τη φαγούρα, την οποία πρέπει να χρησιμοποιήσετε και οι δύο, σύμφωνα με τις οδηγίες που θα βρείτε στο κουτί. Στο διάστημα της θεραπείας θα πρέπει να απέχετε από τη σεξουαλικη επαφή, δηλαδή για τουλάχιστον τέσσερις μέρες συνολικά.

Όμως, αν αυτή η θεραπεία δεν πιάσει, τα συμπτώματα χειροτερέψουν ή επανεμφανιστούν μέσασ τις επόμενες εβδομάδες, θα πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσεις την σωστή τακτική και να απευθυνθείς στον γιατρό, όπως είπαμε.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ