Βοήθεια - κάψιμο στην ουρήθρα | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
20:07
10/7/2012

Βοήθεια - κάψιμο στην ουρήθρα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
kapoia

Επειδή με έτσουζε ακόμα μου έδωσε δεύτερη αντιβίωση. Το τσούξιμο αν και αμυδρό δεν έφευγε... 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία καλησπέρα.Σου έχω ξαναστείλει για το πρόβλημα μου και δεν μου απάντησες. Σε παρακαλώ απάντησε μου τώρα γιατί δεν αντέχω άλλο.Πριν 2 3 μήνες έπαθα ουρολοίμωξη.Έκανα καλλιέργεια ούρων και ο γιατρός μου έδωσε αντιβίωση.Ενώ τελείωσε η αντιβίωση το τσούξιμο συνεχιζόταν. Πήγα σε παθολόγο και αφού πέρασε μια βδομάδα από την πρώτη αντιβίωση χωρίς να πάρω τίποτα έκανα δεύτερη καλλιέργεια ούρων και είχε βγει πεντακάθαρη... Αυτός όμως επειδή με έτσουζε ακόμα μου έδωσε δεύτερη αντιβίωση. Το τσούξιμο αν και αμυδρό δεν έφευγε... Απελπίστηκα. Πήγα σε γυναικολόγο. Δεν μου έκανε εξετάσεις αλλά με κοίταξε εκείνη την ώρα, είδε τις εξετάσεις ούρων μου, του είπα όλη την κατάσταση. Μου είπε απλώς ότι είδε πως η ουρήρα μου είναι ερεθισμένη από την ουρολοίξη και για αυτό νιώθω αυτήν την μικρή ενόχληση. Μου είπε ότι δεν είναι τίποτα και να πίνω πολλά νερά και μαγειρική σόδα και ότι θα μου περάσει. Όμως από τότε έχει περάσει πολύς καιρός και η κατάσταση συνεχίζεται. Έχω αρκετά έντονη σεξουαλική δραστηριότητα αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση αυτό. Τι μπορεί να έχω; Φοβάμαι... Σε εκλιπαρώ απάντησέ μου...

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς αυτός ο γυναικολόγος έβγαλε συμπέρασμα χωρίς να σου ζητήσει να κάνεις τις απαραίτητες εξετάσεις... Εν πάση περιπτώσει, όλα αυτά τα συμπτώματα που έχεις μπορεί να οφείλονται σε κάποια γυναικολογική μόλυνση η οποία δεν φαίνεται με το μάτι, όσο έμπειρο κι αν είναι. Άσε που όταν έχεις πάρει δύο διαδοχικές αντιβιώσεις μπορεί εύκολα να έχεις πάθει και μύκητες.

Γι' αυτό αντί να φοβάσαι και να ανησυχείς, αρκεί να κάνεις το σωστό, δηλαδή να κάνεις καλλιέργεια κολπικού υγρού και ξανά ούρων, τώρα που έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία αντιβίωση και το αποτέλεσμα θα είναι αξιόπιστο και στη συνέχεια, να απευθυνθείς σε κάποιον άλλον γυναικολόγο ή παθολόγο (ανάλογα με το αποτέλεσμα των αναλύσεων), ώστε εφόσον χρειαστεί (που κατά τα φαινόμενα θα χρειαστεί) να πάρεις την κατάλληλη θεραπεία.

Μέχρι τότε συνέχιζε να πίνεις πολλά υγρά (τουλάχιστον 2 λίτρα την ημέρα) γιατί σίγουρα σου κάνουν καλό και φρόντιζε όταν κάνεις έρωτα να είσαι αρκετά υγρή (εν ανάγκη χρησιμοποίησε λιπαντικό), γιατί η τριβή την ώρα της επαφής μπορεί πράγματι να ερεθίσει την ουρήθρα και να γίνει από μόνη της αιτία ουρολοίμωξης.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ