Βγάζω συνέχεια αίμα μετά το σεξ | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
7:37
10/1/2013

Βγάζω συνέχεια αίμα μετά το σεξ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Νεφέλη

Μετά την επαφή από μπροστά βγάζω αίμα και το αίμα είναι ανοιχτό ροζ.

Θεία Λουκία έχω μια απορία και ένα πρόβλημα που με στεναχωρεί και με προβληματίζει πολύ και φοβάμαι και ίσως δεν ξέρω να το αντιμετωπίσω... Εχω σχέση εδώ και 2 χρόνια, ολοκληρωμένη εδώ και περίπου 2 εβδομάδες. Μετά την επαφή που έρχομαι με το αγόρι μου από μπροστά βγάζω αίμα και το αίμα είναι ανοιχτό ροζ. Δεν νιώθω πόνο καθόλου ούτε έχω ενόχληση στην μήτρα. Φοβάμαι πολύ και είμαι μόλις 15 υπάρχει περίπτωση κάποτε να μην μπορώ να κάνω παιδί;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Νεφέλη μου, μετά τις πρώτες, λίγες επαφές κανονικά δεν θα πρέπει να βγάζεις καθόλου αίμα μετά την πράξη. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, έστω και σε πολύ ελαφρά μορφή, όπως το περιγράφεις, θα πρέπει να ζητήσεις τη γνώμη ενός γυναικολόγου, γιατί σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά.
Για να ξέρεις και να μην αναστατώνεσαι, αυτού του τύπου οι αιμορραγίες, ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες όπως η δική σου δεν είναι ανησυχητικές, δηλαδή δεν απειλούν τη ζωή ή τη μελλοντική γονιμότητα σου, αλλά σίγουρα θα πρέπει να θεραπευτούν. Συνήθως οφείλονται σε γυναικολογικές μολύνσεις που έχουν αλλοιώσει τον τράχηλο, ή σε τραυματισμούς οι οποίοι θεραπεύονται σχετικά εύκολα με την σεξουαλική αποχή για κάποιο διάστημα ή και σε συνδυασμό με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.
Αν λοιπόν, δεις ότι το πρόβλημα επιμένει περισσότερο, τότε το σωστό είναι να κλείσεις ένα ραντεβού με τον γιατρό ο οποίος είναι ο πλέον αρμόδιος να σε κατευθύνει. Ωστόσο, να θυμάσαι ότι σε κάθε περίπτωση όλα αυτά είναι περαστικά, εφόσον αντιμετωπιστούν έγκαιρα και αποτελεσματικά και δεν πρόκειται να σου αφήσουν κάποια σοβαρότερο πρόβλημα στο μέλλον.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ