απορία και απόγνωση | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
14:06
10/11/2011

απορία και απόγνωση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
daisy

Εμένα μου έφυγαν εκείνος όμως εμφάνισε ξανά ένα εξάνθημα παρόλο που τα είχε κάψει πριν ένα μήνα περίπου. Του έκανα μια κουβέντα και ένιωσε και καλά προσβεβλημένος που τον υποπτεύομαι ότι μπορεί να πήγε με άλλη.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Αγαπητή θεία Λουκία έχω στείλει αρκετές φορές αλλά ποτέ ως τώρα δεν έχει δημοσιευτεί το μήνυμά μου. Είμαι ένα χρόνο με κάποιον και τελευταία έχω κάποιες υποψίες ότι με απατάει αλλά δεν ξέρω αν και κατα πόσο είναι βάσιμες. Το καλοκαίρι πήγα γυναικολόγο και μου διέγνωσε κονδυλώματα, είχε κι αυτός και κάναμε κ οι δύο την θεραπεία για 1 μήνα. Εμένα μου έφυγαν εκείνος όμως εμφάνισε ξανά ένα εξάνθημα παρόλο που τα είχε κάψει πριν ένα μήνα περίπου. Του έκανα μια κουβέντα και ένιωσε και καλά προσβεβλημένος που τον υποπτεύομαι ότι μπορεί να πήγε με άλλη. Μήπως ήμουν λάθος; Πώς να το χειριστώ καλύτερα;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αν τον υποψιάζεσαι μόνο και μόνο επειδή εμφάνισε ξανά κονδυλώματα μετά την πρώτη θεραπεία είσαι εντελώς λάθος. Βλέπεις το πρόβλημα με τα κονδυλώματα είναι ότι εμφανίζονται ακόμη και χρόνια μετά την πρώτη μόλυνση κι ότι μπορεί να ξαναβγούν ανά πάσα στιγμή, καθώς σε κάποιους ανθρώπους εμφανίζονται κάθε λίγο και λιγάκι, ενώ σε άλλους δεν εμφανίζονται ποτέ ξανά μετά τη θεραπεία. Το όλο θέμα εξαρτάται από το οργανισμό του καθενός και το πώς ανταποκρίνεται στον ιό το ανοσοποιητικό του σύστημα.

Προφανώς ο καλός σου έχει πιο αδύναμο οργανισμό, αλλά αυτό δεν είναι δική του ευθύνη. Άρα καλά θα κάνεις να του ζητήσεις συγνώμη για τις υποψίες σου, τουλάχιστον ως προς το συγκεκριμένο. Τώρα αν σου έχει δώσει άλλες αφορμές για να ζηλεύεις, αυτό είναι άλλο ζήτημα και θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις χωριστά. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ