Απορία: Ελιές αφαίρεση | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
14:30
6/11/2013

Απορία: Ελιές αφαίρεση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Αγγελική

Ήθελα να ρωτήσω αν οι ελιές μικρού ή μεγάλου μεγέθους αφαιρούνται από πλαστικό χειρούργο.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Γεια σου θεία. Ήθελα να ρωτήσω αν οι ελιές μικρού ή μεγάλου μεγέθους αφαιρούνται από πλαστικό χειρούργο. Δηλαδή, μπορεί ένας πλαστικός χειρούργος να αφαιρέσει μικρές ελιές; Ή αφαιρεί μόνο όσες πρέπει να βγουν; Και αν κάποιος δεν τις θέλει επειδή είναι αντιαισθητικό τότε τι γίνεται; Έχουμε καιρό αυτή την απορία με τη φίλη μου γιατί έχουμε πρόβλημα με τις ελιές και θέλουμε να αφαιρέσουμε κάποιες μικρές. Ευχαριστούμε πάρα πολύ. Περιμένουμε την απάντησή σου με ανυπομονησία.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αγγελική μου, οι περισσότερες ελιές μπορούν να αφαιρεθούν, ανεξάρτητα από το αν υπάρχουν ιατρικοί λόγοι γι' αυτό. Δηλαδή, αν το επιθυμείς μπορείς να αφαιρέσεις όσες ελιές σε ενοχλούν από το σώμα ή το πρόσωπο σου.

Μάλιστα, υπάρχουν τρεις μέθοδοι γι' αυτό τον σκοπό: το λέιζερ ή η καυτηρίαση (για τις ελιές μικρού μεγέθους) και η χειρουργική αφαίρεση (με νυστέρι) για τις ελιές μεγαλύτερου μεγέθους που μπορεί να είναι ύποπτες για κακοήθεια, οπότε το δείγμα πρέπει να πάει για βιοψία.

Παραδοσιακά, ο αρμόδιος γιατρός για να επιλέξει την κατάλληλη μέθοδο αφαίρεσης των σπίλων (όπως λέγονται επισήμως οι ελιές) είναι ο δερματολόγος, αν και οι πλαστικοί χειρουργοί αναλαμβάνουν επίσης τέτοιες περιπτώσεις.

Άρα αν ενδιαφέρεσαι για ν' αφαιρέσεις τις δικές σου ελιές, θα πρέπει αρχικά να απευθυνθείς σε έναν δερματολόγο και ανάλογα με τη διάγνωση που θα σου δώσει να αποφασίσεις πώς θα κινηθείς, γιατί είναι και θέμα ασφαλιστικής κάλυψης και οι πλαστικές επεμβάσεις (οποιουδήποτε είδους) συνήθως δεν περιλαμβάνονται.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ