Αντισυλλήπτικα Χάπια | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
14:31
23/5/2013

Αντισυλλήπτικα Χάπια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Λίτσα

Φοβαμαι πολυ τωρα που χρησιμοποιυμε τα αντισυλληπτικα μην κανω κατι λαθος και μεινω εγκυος.

Δες απίθανα γυναικεία Sex Toys, μόνο για εσένα και μόνο στο LoveJoy!

Καλησπερα! Ειμαι 23 χρονων και  παιρνω αντισυλληπτικα χαπια yasminelle αρκετους μηνες  για προστασια. Ειπαμε με το αγορι μου να ξεκινησουμε να κανουμε ελευθερα ερωτα χωρις προφυλακτικο και να χρησιμοποιω  μονο τα αντισυλληπτικα. Τα παιρνω καθε βραδυ την ιδια ωρα. Θα ηθελα να ρωτησω εαν πινω μερικες φορες οταν βγαινω αν μειωνουν την αποτελεσματικοτητα τους και τι αλλο πρεπει να προσεχω γιατι φοβαμαι πολυ τωρα που χρησιμοποιυμε τα αντισυλληπτικα μην κανω κατι λαθος και μεινω εγκυος. Σας ευχαριστω πολυ.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Λίτσα μου, τα αντισυλληπτικά έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν αυτό που λέει το όνομα τους: να δρουν ενάντια στη σύλληψη. Εφόσον λοιπόν τα παίρνεις κανονικά κάθε μέρα την ίδια ώρα χωρίς να παραλείψεις κάποιο, τότε δεν έχεις κανένα λόγο να προβληματίζεσαι.

Τώρα, αν τυχόν παραλείψεις να πάρεις κάποιο, ή αν καθυστερήσεις να το πάρεις για περισσότερο από 12 ώρες, ή αν για οποιονδήποτε λόγο κάνεις εμετό μέσα στις πρώτες τέσσερις ώρες αφού το πάρεις, τότε θα ήταν καλό να ακολουθήσεις συμπληρωματικά κάποια άλλη αξιόπιστη μέθοδο αντισύλληψης (βλ. προφυλακτικό) για τις επόμενες 7 μέρες του ίδιου κύκλου.

Κατά τα άλλα, η δράση των αντισυλληπτικών δεν επηρεάζεται από το αλκόολ. Μπορεί όμως να επηρεαστεί από τη λήψη αντιβιοτικών. Έτσι, αν χρειαστεί να πάρεις αντιβίωση, καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις για όσο καιρό την παίρνεις και για 7 μέρες αφού τη σταματήσεις κάποια άλλη μορφή αντισύλληψης, όπως είπαμε πιο πάνω.

Βέβαια, αυτές τις πληροφορίες με ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να διαβάσεις και μέσα στις αναλυτικές οδηγίες χρήσης που βρίσκονται σε κάθε κουτί και δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να ρωτήσεις εμένα...
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ