αντισυλληπτικα χαπια | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
13:40
7/9/2011

αντισυλληπτικα χαπια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
jessy

Ξεκινησα να παιρνω αντισυλληπτικα χαπια χτες και αναρωτιομουν ποτε ειναι ασφαλες απο αποψη ανεπιθυμητης εγκυμοσυνης να ερθω σε επαφη! Δηλαδη, ποτε ξεκινα η δραση των αντισυλληπτικων χαπιων;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Γεια σου Θεια Λουκια! Ξεκινησα να παιρνω αντισυλληπτικα χαπια χτες και αναρωτιομουν ποτε ειναι ασφαλες απο αποψη ανεπιθυμητης εγκυμοσυνης να ερθω σε επαφη! Δηλαδη, ποτε ξεκινα η δραση των αντισυλληπτικων χαπιων;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Η δράση των αντισυλληπτικών χαπιών ξεκινά μετά την 7η μέρα της λήψης τους, οπότε αν θέλεις να έρθεις σε επαφή μέχρι τότε πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποια συμπληρωματική αντισυλληπτική μέθοδο, δηλαδή προφυλακτικό. Από εκείνη τη μέρα και πέρα μπορείς να κάνεις ελεύθερα έρωτα, χωρίς τον φόβο της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης.

Βέβαια, αν πρόκειται να έρθεις σε επαφή με διαφορετικούς συντρόφους να θυμάσαι ότι το χάπι δεν σε προστατεύει από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και γι' αυτό θα πρέπει και πάλι να χρησιμοποιείς προφυλακτικό.

Επίσης, το ίδιο ισχύει και αν ξεχάσεις να πάρεις ένα χάπι για περισσότερο από 24 ώρες, οπότε θα χρησιμοποιήσεις προφυλακτικό για το υπόλοιπο του συγκεκριμένου κύκλου, μέχρι να αρχίσεις το επόμενο κουτί.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ