Αντισυλληπτικά χάπια | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
7:13
6/6/2011

Αντισυλληπτικά χάπια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ευγενία

Θα ήθελα να ρωτήσω, προστατεύουν καλύτερα από το προφυλακτικό για πιθανή εγκυμοσύνη; Εάν τα παίρνεις κανονικά μπορεί το αγόρι να τελειώσει μέσα σου και να μην μείνεις έγκυος;

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία εδώ και καιρό σκέφτομαι να πάρω αντισυλληπτικά χάπια. Θα ήθελα να ρωτήσω, προστατεύουν καλύτερα από το προφυλακτικό για πιθανή εγκυμοσύνη; Εάν τα παίρνεις κανονικά μπορεί το αγόρι να τελειώσει μέσα σου και να μην μείνεις έγκυος; Και σου παρέχουν αυτή την προστασία ακόμα και την μέρα που θα πάρεις το πρώτο χάπι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ευγενία μου, σκέφτεσαι πολύ σωστά. Τα αντισυλληπτικά χάπια είναι μια άριστη μορφή αντισύλληψης και θεωρούνται 100% αποτελεσματικά, με την προϋπόθεση βέβαια ότι λαμβάνονται ακριβώς όπως λένε οι οδηγίες. Πράγματι έτσι το αγόρι σου θα μπορεί να τελειώσει άφοβα μέσα σου χωρίς να μείνεις έγκυος κι έτσι θα είσαι ελεύθερη ν' απολαύσεις την ερωτική σου ζωή, χωρίς κανένα άγχος.

Γι' αυτό τα χάπια θεωρούνται πολύ καλύτερα ως προς την αντισύλληψη από τα προφυλακτικά, τα οποία μπορεί να σπάσουν και δεν επιτρέπουν την άμεση επαφή των γεννητικών οργάνων. Βέβαια, τα αντισυλληπτικά δεν σε προστατεύουν από τις σεξουαλικώς μεταδιδόμενες ασθένειες, αλλά αφού βρίσκεσαι σε μια αποκλειστικά μονογαμική σχέση με ένα υγιές άτομο, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα.

Το πρώτο χάπι πρέπει να ληφθεί μέσα στις πρώτες πέντε μέρες από την έναρξη της περιόδου σου και τότε σε προστατεύει ήδη από εκείνη τη στιγμή. Αν όμως αρχίσεις να το παίρνεις μέσα σε οποιαδήποτε άλλη στιγμή του κύκλου σου, θα πρέπει να περιμένεις μια εβδομάδα για να επιδράσει και σ' αυτό το διάστημα θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις παράλληλα και κάποια άλλη μέθοδο αντισύλληψης.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ