Αντισυλληπτικά | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
6:28
17/4/2014

Αντισυλληπτικά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
ΑΛΕΞΙΑ

Έχω ξεκινήσει αντισυλληπτικά εδώ και 5 μήνες για ορμονικό πρόβλημα. Πέρα από αυτό όμως θα ήθελα να ξέρω πότε ξεκινάει η αντισυλληπτική τους δράση; 

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία γεια σου. Διαβάζω καθημερινά τη στήλη σου και θα ήθελα να σου κάνω και εγώ την ερώτησή μου. Έχω ξεκινήσει αντισυλληπτικά yasminelle εδώ και 5 μήνες για ορμονικό πρόβλημα. Πέρα από αυτό όμως θα ήθελα να ξέρω πότε ξεκινάει η αντισυλληπτική τους δράση; Τα πήρα πρώτη φορά την 5 μερα της περιόδου μου. Δηλαδή κάθε μήνα που τα ξεκινάω θα πρέπει να περιμένω κάποιες μέρες ή είμαι καλυμμένη από το πρώτο χάπι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αλεξία μου, είσαι καλυμμένη από πλευράς αντισύλληψης ήδη από το πρώτο δεκαπενθήμερο που είχες αρχίσει τα αντισυλληπτικά χάπια και για όσο διάστημα θα εξακολουθείς να τα παίρνεις.

Εφόσον αυτούς τους πέντε μήνες συνεχίζεις κανονικά το ένα κουτί μετά το άλλο και παίρνεις καθημερινά το κάθε χάπι στην ώρα του είσαι ήδη συνεχώς καλυμμένη -και στην 7ήμερη διακοπή ενδιάμεσα- και θα συνεχίσεις να είσαι για όσο διάστημα θα ακολουθείς αυτή την τακτική.

Άλλωστε, η πρωταρχική χρήση των αντισυλληπτικών ήταν για την αποφυγή της ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης. Η θεραπευτική δράση τους διαπιστώθηκε αργότερα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ