Αιμορραγία μετά από σεξουαλική επαφή | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
6:31
26/9/2013

Αιμορραγία μετά από σεξουαλική επαφή

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Μαρια

Όταν τελειώσαμε από το σεξ και από τα προκαταρκτικά παρατηρήσαμε αίματα. Αίμα στα χέρια του, στο προφυλακτικό, στο σεντόνι, στο εσώρουχό μου.

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεία Λουκία, έκανα σεξ  με ένα αγόρι και όταν τελειώσαμε από το σεξ και από τα προκαταρκτικά παρατηρήσαμε αίματα. Αίμα στα χέρια του, στο προφυλακτικό, στο σεντόνι, στο εσώρουχό μου. Δεν ήμουν παρθένα καθώς πριν ένα χρόνο και για διαστημα 1 χρόνου είχα ερωτική επαφή με το πρώην αγόρι μου. Την επόμενη μέρα δεν είχα κάτι. Να σημειώσω πως δεν ήταν περίοδος, ούτε περίμενα εκείνες τις μέρες. Φταίει μήπως το ότι δεν είχα σεξουαλική επαφή για ένα χρόνο; Τι μπορεί να έχω, ν' ανησυχώ;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαρία μου, δεδομένου ότι δεν ήταν η πρώτη ή μια από τις πρώτες σου φορές, το αίμα είναι ένδειξη κάποιου εσωτερικού τραυματισμού ή κάποιας φλεγμονής. Βέβαια, υπάρχει μια περίπτωση το αίμα να ήταν από το αγόρι σου, ιδιαίτερα αν για εκείνον ήταν η πρώτη του φορά. Βλέπεις, σε κάποιες περιπτώσεις συμβαίνει στην πρώτη σεξουαλική επαφή των αγοριών να "σπάει" ο χαλινός του πέους, δηλαδή η λεπτή μεμβράνη που συνδέει την ακροποσθία με τη βάλανο (κοινώς, "πετσάκι"), κάτι που μπορεί να είναι εντυπωσιακό σε παραγωγή αίματος, αλλά συνήθως όχι ανησυχητικό.

Τώρα, αν υποθέσουμε ότι το αίμα ήταν από εσένα κι όχι από το αγόρι σου, μπορεί να πρόκειται για έναν τυχαίο τραυματισμό, ο οποίος εφόσον δεν έχεις άλλες ενοχλήσεις, θα επουλωθεί από μόνος του και δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι -εκτός βέβαια, από το να προσέχεις περισσότερο στις σεξουαλικές πρακτικές που ακολουθείς.

Αν όμως ξαναδείς αίμα μετά την επαφή χωρίς να έχεις περίοδο, τότε είναι ένδειξη κάποιας εσωτερικής φλεγμονής (π.χ. κάποιας τραχηλίτιδας από μόλυνση) η οποία χρειάζεται ειδική διάγνωση και θεραπεία και θα πρέπει να απευθυνθείς σε γυναικολόγο.

Δεν πιστεύω ότι πρέπει ν' ανησυχήσεις, αφού όλα αυτά τα προβλήματα θεραπεύονται σχετικά εύκολα, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που μπορείς ν' αγνοήσεις και ν' αφήσεις στην τύχη του, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις έτσι είναι να ταλαιπωρηθείς για περισσότερο καιρό άνευ λόγου.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ