Αιμα στο πεος! | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
14:32
11/4/2013

Αιμα στο πεος!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Σοφια

Όταν μπήκε ενιωσε ενα τσούξιμο στο πέος του, το τράβηξε έξω κ τοτε έτρεχε αίμα. Απο εξωτερικά όμως, σαν να σκίστηκε λιγο το πετσάκι

Sex and the City. Φτιάξε τη διάθεσή σου με τα πιο trendy ερωτικά αξεσουάρ όπως οι Carrie, Miranda, Samantha & Charlotte. Απόκτησε εδώ το δικό σου.

Θεία μου Λουκία γεια σου! Δεν θα χρονοτριβήσω. Ειμαι σε μια σχεση 8 μήνες. Με το αγόρι μου ασφαλώς και έχουμε ολοκληρώσει. Τον τελευταίο μήνα όμως, αρχισαμε να κάνουμε έρωτα χωρίς προφυλάξεις και όταν μπήκε ενιωσε ενα τσούξιμο στο πέος του, το τράβηξε έξω κ τοτε έτρεχε αίμα. Απο εξωτερικά όμως, σαν να σκίστηκε λιγο το πετσάκι απο το κεφαλάκι του πέους. Τον καθησύχασα όμως επέμενα να παμε σε γιατρο, αυτος αρνήθηκε. Μετα απο καμια βδομάδα εγινε παλι το ίδιο (ολη αυτην την εβδομάδα δεν ειχαμε σεξουαλική επαφη). Ξαναεβγαλε αίμα στο ίδιο σημείο. Προσπαθήσαμε τελικά ξανά την ιδια μερα με προφυλακτικό και δεν έβγαλε. Ετρεξε ομως όταν τελείωσε.  Ανησυχώ πολύ,τι μπορεί να είναι; Να τον πείσω να επισκεφτεί γιατρό; Και τι γιατρό; Βοήθεια!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Σοφάκι μου, έτσι όπως καταλαβαίνω τα πράγματα, το αγόρι σου πάσχει από κάποια ελαφριά μορφή φίμωσης και σίγουρα θα τον βοηθήσει η συμβολή ενός γιατρού χειρουργού-ουρολόγου, ο οποίος μπορεί να λύσει το πρόβλημα με μια σύντομη και σχεδόν ανώδυνη επέμβαση, η οποία θα ανοίξει νέους ορίζοντες στη σεξουαλική του απόλαυση.

Έχεις δίκιο λοιπόν να τον ενθαρρύνεις να συμβουλευτεί τον γιατρό και πιστεύω ότι ο συντομότερος δρόμος για να τον πείσεις να πάτε είναι να αρνηθείς να κάνετε σεξ μέχρι τότε.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ