Αιμα μετα απο δαχτυλακι | σχεσεις & sex , θεια λουκια , του γιατρού | womenonly.gr
14:26
16/1/2014

Αιμα μετα απο δαχτυλακι

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
@
Ολυμπία

Οταν ο φιλος μου μου βαζει δαχτυλακι αμεσως μετα υπαρχει λιγο αιμα στα δαχτυλα του και στο εσωρουχο μου. Εχω ολοκληρωσει με τον προηγουμενο συντροφο μου...

Κομψά, σέξυ και θηλυκά εσώρουχα σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, στην καλύτερη ποιότητα, μόνο στο loveJoy.gr. Απόκτησέ τα εδώ!

Θεια λουκια καλησπερα! Το προβλημα μου εχει να κανει με το οτι οταν ο φιλος μου μου βαζει δαχτυλακι αμεσως μετα υπαρχει λιγο αιμα στα δαχτυλα του και στο εσωρουχο μου. Εχω ολοκληρωσει με τον προηγουμενο συντροφο μου αλλα με τον τωρινο συντροφο μου δεν εχουμε προχωρησει λογω του προβληματος με το αιμα. Ποια θεωρεις οτι ειναι η αιτια της παρουσιας του αιματος;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ολυμπία μου, το αίμα εκτός περιόδου μετά από οποιαδήποτε είδους σεξουαλική επαφή, εφόσον έχεις ολοκληρωμένες ερωτικές σχέσεις, είναι λόγος για να συμβουλευτείς έναν γυναικολόγο.

Εφόσον έχει επέλθει ρήξη του παρθενικού υμένα, το αίμα που βλέπεις μάλλον προέρχεται είτε από κάποιον εσωτερικό τραυματισμό στον κόλπο, είτε από ερεθισμό του τραχήλου της μήτρας ο οποίος φαίνεται να έχει υποστεί κάποια μόλυνση η οποία τον κάνει ευερέθιστο.

Βέβαια, αν ο προηγούμενος σύντροφος σου δεν ήταν ιδιαίτερα... προικισμένος ή/και παθιασμένος και το είχατε κάνει ας πούμε μια-δυο φορές, μπορεί το αίμα που βλέπεις να οφείλεται στο ότι δεν έχει γίνει πλήρης η ρήξη του παρθενικού σου υμένα και "σκίζεσαι" σιγά-σιγά.

Σε κάθε περίπτωση, μια ιατρική γνωμάτευση από γυναικολόγο είναι το πιο σοφό που μπορείς να πράξεις σ' αυτή τη φάση της αβεβαιότητας. Βλέπεις αν αντιμετωπίζεις οποιουδήποτε είδους μόλυνση, ακόμη και την πιο απλή, θα πρέπει να τη θεραπεύσεις πλήρως προκειμένου να μπορέσεις να απολαύσεις στο έπακρο οποιαδήποτε σεξουαλική νέα επαφή.

Φυσικά, υπάρχει κι ο δρόμος του πειραματισμού, δηλαδή του σεξ με διείσδυση, μήπως και το αίμα σου σταματήσει τελείως μετά απ' αυτό, αλλά δεν είναι και ο πλέον ενδεδειγμένος, αφού ήδη είχες ολοκληρωμένες σχέσεις και η πιθανότητα να πρόκειται για μερική ρήξη του παρθενικού σου υμένα είναι πάρα πολύ μικρή.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ